Raiola: Flere klubber vil have Pogba

Mino Raiola, der er agent for Paul Pogba, har kastet tvivl om franskmandens fremtid hos Juventus. Mange rygter sender midtbanespilleren til United, men ifølge agenten er flere klubber i spil.

I sidste uge forlød det, at Real Madrid havde trukket sig fra kapløbet om Paul Pogba, og at United nu var i pole position til at hente franskmanden tilbage. I går fortalte Raiola så, at det også var en mulighed, at Juventus kunne beholde deres store stjerne.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Der er helt sikkert ikke blevet skrevet det sidste i sagaen om den tidligere United-spiller, og i dag fortæller Mino Raiola, at der er mange muligheder i spil for Pogba.

– Juventus vil ikke af med Pogba, og han er heller ikke desperat efter at skifte væk. Jeg kan ikke udelukke noget, heller ikke at han bliver hos Juventus.

– Transfervinduet lukker først sidst i august, så der kan ske meget endnu. Mellem Pogba og alle verdens klubber er der en vej, og den går ikke nødvendigvis kun til Manchester United, udtaler Raiola ifølge ESPN.

Mino Raiola har også Zlatan og Henrikh Mkhitaryan, der for godt en uge siden blev bekræftet i United, i sin fold, men han fortæller, at han ikke har noget specielt forhold til United. 

ZLATAN, Mkhitaryan, Rooney, Martial… Oplev de store stjerner LIVE! Få hjælp til den ultimative rejse her

Bliv klar til den nye sæson – Få Uniteds kampe direkte ind i din kalender her

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Tyler Reid skifter til Swansea City

Næste artikel

Joe Rothwell skifter til Oxford United

Relaterede artikler
Gå til siden

Bruno Fernandes: Vi skal koncentrere os om os selv

Bruno Fernandes gjorde det, på dagens pressemøde, fuldstændig klart, hvad han mener, at han og klubben skal gøre for at komme tilbage til den absolutte top. De skal stoppe med at fokusere på andre.
Gå til siden

Trupnyt: United rejser uden Varane og Maguire

Manchester United-truppen rejser i dag til Cypern forud for kampen i morgen mod Omonia. Kamptruppen består 22 spillere, hvor navne som Varane, Maguire, Wan-Bissaka og Donny van de Beek ikke er iblandt.
ANNONCE
Total
0
Share