Raiola midt i mulige kontraktforhandlinger: Jeg kan finde Pogba en ny klub på fem minutter

Mino Raiola mener ikke, det kan tage ham lang tid at finde en ny klub til Paul Pogba, og hvis han aldrig skal forhandle med United igen, gør det ham tilsyneladende ikke spor.

I et besynderligt opsat interview ved mediet The Atheltic giver Mino Raiola igen sin mening om Pogbas situation i United til kende. Det vil ikke tage agenten lang tid at finde en ny topklub til sin franske klient, mener han.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

 – Hvis nogen i dag spurgte, om jeg kunne finde en ny klub til ham, så ville jeg sammen med min femårige nevø finde ham en ny klub på fem minutter, siger han og fortsætter.

– Pogba har en fantastisk appel i hele verden. Jeg har hørt, at han er prissat i United og også af Solskjær, og det er det eneste, det handler om.

Det sidste kan give et indtryk af, at der måske er tale om taktik i forhold til den nye kontrakt, der måske, måske ikke, er forhandlinger om i øjeblikket. Men Mino Raiola gør det imidlertidigt helt klart, at han er på spillernes side og ikke klubbernes.

–  Jeg giver ikke en fuck for, om jeg aldrig nogensinde skal lave en handel med United. Jeg er uafhængig og er ikke i deres hænder. Vi agenter har ansvar for en part: Vores spillere. Så længe vores spillere er glade, så er alt andet ligegyldigt.

Derudover giver Raiola sin mening til kende om Manchester Citys træner Pep Guardiola, som han heller ikke har det bedste forhold til. En af Raiolas mere eftertragtede klienter er norske Erling Braut Håland.

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Shaw kåret som månedens spiller for anden måned i træk

Næste artikel

Garner vil gerne spille på den bagerste midtbane

ANNONCE