Garner vil gerne spille på den bagerste midtbane

James Gerner nyder pæn succes som bagerste midtbanespiller i Nottingham Forrest, hvor han er på leje.

James Garner har i en lille håndfuld år været en af de mere omtalte spillere fra Uniteds akademi. Garner har været brugt på flere positioner på midtbanen, men i Nottingham Forrest, hvor han i i øjeblikket er på leje, er det den bagerste midtbane, han slår sine folder, og det er facoritpositionen.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Det er en rolle, der ofte varetages af mere rutinerede spillere, der har rutinen til at diktere spillet, men Garner løser opgaverne flot i Championship for Forrest.

– Jeg kan godt lide at se spillet foran mig, se løbene og spillere der dukker op i rum. Jeg kan godt lide at være på bolden så meget som muligt og være ham der laver afleveringerne og skabe målene, siger han.

Sidste sæson spillede midtbanespilleren typisk som boks til boks-midtbanespiller på Uniteds u-23 hold, hvor han scorede over 10 mål.

– Jeg vil gerne se mig selv som en komplet midtbanespiller i fremtiden, der kan begge ting. Men lige i øjeblikket så er jeg mest fokuseret på at spille og gøre det bedste for mit hold, siger han.

Den 20-årige midtbanespiller er på leje i Nottingham Forrest for resten af sæsone, og det er eftersigende planen, at Ole Gunnar Solskjær vil bruge sommerens pre-season på at vurdere, om han skal være en del af Uniteds førstehold eller lejes ud igen.

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Raiola midt i mulige kontraktforhandlinger: Jeg kan finde Pogba en ny klub på fem minutter

Næste artikel

Scholes genoptager karrieren i Salford

ANNONCE