Keane kritiserer Maguires udtalelser: Bedømmer spillere på deres præstationer

Harry Maguire har i et interview på Manchester Uniteds officielle hjemmeside udtalt, at holdet er nødt til at vise den rette attitude. Disse udtalelser giver Roy Keane ikke meget for.

– Det her hold endte nummer to sidste år, og vi har en bedre og større trup i år, så vi er nødt til at vise den rette attitude. Vi har store spillere og ledere. Jeg er træt af at gentage mig selv, men vi kan ikke fortsætte på denne måde. Vi er nødt til at komme ind i en ordentlig periode, og det starter mandag.

Sådan siger Harry Maguire blandt andet i et interview på manutd.com.

Der har længe været efterspørgsel på en kommentar fra “De Røde Djævles” kaptajn, som, sammen med resten af holdet, har spillet langt under niveau i denne sæson. Alligevel falder udtalelserne ikke i god jord hos den tidligere United-spiller og nuværende tv-ekspert, Roy Keane.

– Hvor mange gange har han ikke sagt det? Jeg vil ikke lytte for meget til, hvad Harry Maguire har at sige. Jeg bedømmer en spiller ud fra, hvad han gør på en fodboldbane og ikke ud fra det vrøvl, han kommer med. Bedøm en spiller ud fra, hvad der sker på banen, lyder den hårde kritik fra Roy Keane i en udsendelse på ITV.

– Selvfølgelig er nogle spillere ikke glade

I det førnævnte interview på klubbens officielle hjemmeside fortæller Harry Maguire også, at han er fuld af respekt og har stor tillid til Ralf Rangnicks metoder, ligesom han sætter ord på rygterne om utilfredshed i klubben:

– Jeg har private samtaler med spillerne og trænerstaben, som jeg vil holde private. Men lad det ikke blive misforstået, fordi jeg er her for at kæmpe, og det ved jeg også mine holdkammerater er, siger Harry Maguire og uddyber:

– Jeg forventer, de er klar (til at kæmpe, red.), og hvis det ikke er tilfældet, er der noget galt. Vi har en stor trup, og selvfølgelig vil der være nogle spillere, som ikke altid er glade, fordi de ikke spiller. Sådan er fodbold, og vi er alle nødt til at opføre os professionelt.

Forrige artikel

Rangnick: Cavani skal ingen steder

Næste artikel
Ralf Rangnick

Startopstilling: Ingen Ronaldo mod Aston Villa

ANNONCE