Jadon Sancho

Rangnick efter god Sancho-periode: Er begyndt at vise sit værd

Ralf Rangnick fortæller, at Jadon Sancho langt om længe er begyndt at vise, hvorfor klubben betalte store summer for ham i sommer.

Jadon Sancho var endnu engang i en hovedrolle, da han havde næstsidste fod på Manchester Uniteds 2-1-scoring i weekendens sejr over Tottenham.

Assisten kom oven på en periode, hvor den 21-årige englænder har været iøjnefaldende med en række kampafgørende aktioner.

– Vi nærmer os den Jadon Sancho, jeg kender fra min tid i Tyskland. Når alt kommer til alt, handler det om selvtillid, siger Ralf Rangnick til Sky Sports og tilføjer:

– Da jeg kom her, var det klart, at vi skulle gøre alt for at hjælpe ham med at blive den bedste version af sig selv.

– Han fortalte mig, at han havde et problem med at vende sig til intensiteten og det fysiske aspekt i ligaen. Men det har han formået nu, og jeg er glad for at se ham på det her niveau, understreger Rangnick.

Sancho står noteret for tre mål og tre assists i 24 Premier League-kampe for den igangværende sæson. To af målene samt tre af oplæggene er kommet i løbet af den seneste måned.

Køb din trøje hos Unisport, så støtter du OldTrafford.dk. Handler du hos Unisport.dk gennem linket, så støtter du OldTrafford.dk.

Total
1
Shares
Forrige artikel

OldTrafford.dk lancerer nyhedsbrev: Sådan kommer du med på rejsen

Næste artikel
Marcus Rashford

Rangnick melder næsten alle mand klar - kun Shaw tvivlsom til CL-brag

Relaterede artikler
ANNONCE
Total
1
Share