Jadon Sancho

Rangnick efter god Sancho-periode: Er begyndt at vise sit værd

Ralf Rangnick fortæller, at Jadon Sancho langt om længe er begyndt at vise, hvorfor klubben betalte store summer for ham i sommer.

Jadon Sancho var endnu engang i en hovedrolle, da han havde næstsidste fod på Manchester Uniteds 2-1-scoring i weekendens sejr over Tottenham.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Assisten kom oven på en periode, hvor den 21-årige englænder har været iøjnefaldende med en række kampafgørende aktioner.

– Vi nærmer os den Jadon Sancho, jeg kender fra min tid i Tyskland. Når alt kommer til alt, handler det om selvtillid, siger Ralf Rangnick til Sky Sports og tilføjer:

– Da jeg kom her, var det klart, at vi skulle gøre alt for at hjælpe ham med at blive den bedste version af sig selv.

– Han fortalte mig, at han havde et problem med at vende sig til intensiteten og det fysiske aspekt i ligaen. Men det har han formået nu, og jeg er glad for at se ham på det her niveau, understreger Rangnick.

Sancho står noteret for tre mål og tre assists i 24 Premier League-kampe for den igangværende sæson. To af målene samt tre af oplæggene er kommet i løbet af den seneste måned.

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
1
Shares
Forrige artikel

OldTrafford.dk lancerer nyhedsbrev: Sådan kommer du med på rejsen

Næste artikel
Marcus Rashford

Rangnick melder næsten alle mand klar - kun Shaw tvivlsom til CL-brag

Relaterede artikler
ANNONCE
Total
1
Share