Ralf Rangnick

Rangnick: Første halvleg var Mr. Hyde – anden Dr. Jekyll

Ralf Rangnick benytter en genkendelig Football Manager-reference til at beskrive aftenens sejr mod Brighton.

Manchester United vandt til aften 2-0 over Brighton & Hove Albion.

Efter kampen benytter Ralf Rangnick en klassisk Football manager-reference til at beskrive Manchester Uniteds præstation.

– Første halvleg var Mr. Hyde, og anden halvleg var Dr. Jekyll. Til en forandring var resultatet anderledes. I sidste ende var det vigtigt at få de tre point mod et formstærkt mandskab.

Mr. Hyde og Dr. Jekyll-referencen henviser selvsagt til Machester Uniteds anden halvleg, hvor man var markant bedre med.

Rangnick mener, at aftenens sejr var utroligt vigtig.

– Det var virkelig vigtigt efter tre uafgjorte. Det var yderst vigtigt, og med nok en kommende intens kamp mod Leeds med højintens fodbold, så skal vi restituere og være klar til Elland Road på søndag, fortæller Rangnick til BBC og fortsætter:

– Vi indså, at de (Brighton, red.) havde boldbesiddelse for ofte. Og vi tænkte: Bør vi ændre til en trebackkæde? I sidste ende besluttede vi at fastholde 4-2-3-1-formation med mere risiko, og det betalte sig.

Rangnick havde yderligere roser til aftenens modstander fra sydkysten:

– Brighton er et boldbesiddende hold med masser af selvtillid, og vi blev nødt til at tage flere riscici i anden halvleg, og det betalte sig. Vi scorede målet, og de fik et rødt kort til Lewis Dunk efter en fantastisk erobring af Antony Elanga, siger Rangnick og uddyber.

– Vi skulle have været foran med 3-0 eller 4-0 efter 75 minutter, men der var en mangel på sikkerhed foran mål.

Rangnick har også et par ord at knytte til målscoreren Cristiano Ronaldo.

– Det var et utrolig mål og en god præstation fra Cristiano. Han forsøgte også at hjælpe sine holdkammerater. Det var bestemt den bedste præstation af ham de seneste par uger.

Manchester Uniteds indre Dr. Jekyll skal igen findes frem, når man søndag gæster Leeds.

Forrige artikel
Cristiano Ronaldo jubler efter sin scoring til 1-0 mod Brighton

Karakterbogen: Portugisiske genialiteter og afgørende redninger

Næste artikel

De Gea forventer, United slår kampene ihjel

ANNONCE