Cristiano Ronaldo jubler efter sin scoring til 1-0 mod Brighton

Karakterbogen: Portugisiske genialiteter og afgørende redninger

Manchester United slog her til aften Brighton med 2-0. Her er OldTrafford.dk’s spillerkarakterer fra kampen.

8 – Den stærke indsats med flere rigtig gode aktioner
9 – Den sublime indsats, der er tæt på at være perfekt. Som da Cristiano Ronaldo i sin debut i 2003 drev gæk med Bolton-forsvaret uden dog helt at have slutproduktet med
10 – Den sensationelle og ikoniske indsats, der ikke kan sættes en finger på. Tænk Roy Keane mod Juventus i Torino i foråret 1999

David de Gea – 7
Var tæt på at koste et mål med et dårligt udspark, men derudover leverede spanieren en række kampafgørende redninger.

Diogo Dalot – 6
I sin ottende kamp fra start i træk var det en lidt atypisk præstation fra Dalot, som var stærkest defensivt og manglede kvalitet i de offensive aktioner.

Victor Lindelof – 6
Skulle ikke have startet inde, men sygdom til Raphaël Varane bragte svenskeren i ilden. Det slap han ganske fint fra.

Harry Maguire – 5
Var til tider sløset i sin boldomgang, men han og resten af holdet fik et vigtigt cleansheet.

Luke Shaw – 6
Fandt ind i et udemærket samarbejde med Sancho.

Scott McTominay – 6
Kæmpede lidt med det over for Yves Bissouma. Skotten blev dog vinder i den vigtigste duel af dem alle, da han vristede bolden fra Brighton-midtbanespilleren før Ronaldos scoring.

Fred – 4
Ikke det bedste gensyn med brasilianeren, som har været ude af holdet de sidste to kampe. Det var tydeligt, at Pogba havde mere kvalitet, da franskmanden erstattede Fred i slutningen af kampen.

Bruno Fernandes – 8
Brugte for meget tid på at slå ud med armene i første halvleg, men portugiseren steppede for alvor op i anden halvleg. Var spilstyrende, chanceskabende og lukkede kampen med et flot mål.

Anthony Elanga – 6
Trækker et rødt kort på Lewis Dunk, hvilket trækker op. Derudover forholdsvis usynlig. Hans fart forvolder mange af modstanderne problemer.

Jadon Sancho – 7
Skulle have bragt United foran 1-0 i starten af kampen, da han kom alene igennem mod mål. Fortsatte de fine takter fra de forrige par kampe.

Cristiano Ronaldo – 8 (Man of the Match)
Satte sine medspillere godt op, og både Sancho og Fernandes skulle have scoret på oplæg fra den 37-årige frontangriber. Kroner sin indsats med et fremragende mål. Brænder igen for mange chancer, men præstationen lover godt.

Paul Pogba, Marcus Rashford og Alex Telles er uden for bedømmelse.