Rangnick: Forventede mål var i vores favør, men vi fik ikke resultatet

Rangnick mener ikke det var et spørgmål om ikke at skabe chancer, men et spørgsmål om ikke at være effektive nok, da United spillede uafgjort mod Southampton.

United må nøjes med et point i lørdagens møde med Southampton, hvor de igen spiller uafgjort, efter at have været foran efter første halvleg. Uniteds cheftræner Ralf Rangnick fortæller i et interview efter kampen, at der var visse ligheder mellem denne kamp, og de forrige kampe.

– Desværre var det meget lig de sidste par spil. En meget god første halvleg, meget god første halve time. Vi gjorde alle de ting, vi havde til hensigt at gøre med kontraangrebene og de dybe løb.

Rangnick giver noget indsigt i, hvad der gik galt i kampen.

– Vi skabte chancer, scorede et fantastisk mål. Så holdt vi op med det; i slutningen af ​​første halvleg gjorde vi ikke de ting mere, og så mistede vi lidt formen i anden.

– I de første 20 minutter havde vi svært ved at forsvare, det skete i overgangen, da de scorede deres mål. I de sidste 20 minutter havde vi store chancer for at score igen, forventede mål var i vores favør, men vi fik ikke resultatet, fortsætter han.

Rangnick ærgrer sig ligeledes over, at holdet ikke var effektiv nok, selvom de både skabte mange chancer, og havde en højere xG end modstanderen.

– I dag havde vi en xG på 2,57 til 0,57 for Southampton — Det er ikke et spørgsmål om ikke at skabe chancer, det er et spørgsmål om ikke at være effektiv nok.

– Det mindede desværre megt om vores tidligere kampe. Det er den fjerde kamp, ​​hvor vi var foran, men tog et point i stedet for tre. Det er svært at acceptere, men det bliver vi nødt til, fortæller Rangnick.

Selvom resultatet skuffede, var Rangnick dog stadig meget tilfreds med spillet på banen, hvor han især roser deres første halvleg.

– Det var en meget god første halve time. Jeg var tilfreds med vores præstation. Vi tillod ikke mange chancer, men de havde overgangsmomenter i første halvleg og scorede derefter et tidligt mål i anden halvleg.

Rangnick opsummer afslutningsvis situationen, som United er i lige nu.

– Vi er nødt til at forstå, hvor vi er. Southampton vandt 2-3 mod Tottenham, og de forventede at vinde let. Vi fik et point i dag; vi forventede tre og havde brug for tre, men det er situationen. Det er derfor der var et skift af manager, og hvorfor vi er her.

– Jeg syntes ikke, at nogen skal tro, at spillerne er ligeglade. Spørgsmålet er, hvordan vi kan blive mere kompakte og aggressive, når det handler om at forsvare en føring. Det er det store problem, ikke at spillerne ikke vil gøre det. 

Køb din trøje hos Unisport, så støtter du OldTrafford.dk. Handler du hos Unisport.dk gennem linket, så støtter du OldTrafford.dk.

Total
1
Shares
Forrige artikel

Shaw: Historien gentager sig igen

Næste artikel

Neville: United-spillere lækker historier til pressen - og jeg ved, hvem de er

Relaterede artikler
ANNONCE
Total
1
Share