Neville: United-spillere lækker historier til pressen – og jeg ved, hvem de er

Gary Neville mener at vide, at Manchester United-spillere lækker historier til pressen, og fortæller, at han igennem sit virke hos Sky Sports ved, hvem der står bag.

Synes du, at der gennem de seneste par måneder har været flere lækkede, negative historier om Manchester United end normalt? Hvis ja, har Gary Neville måske forklaringen.

Neville fortæller i en Sky Sports-podcast, at i kølvandet på Ted Lasso-historien er der United-spillere, der lækker negative historier om spillertruppen til pressen. En tendens, han lærte at kende for et årti siden, da han dækkede Chelsea i Champions League.

– Jeg lærte om det, da jeg blev en del af Sky, og vi skulle lave en Champions League-kamp mellem Chelsea og Napoli. Det var André Villas-Boas, der var manager, og han havde udeladt et par store profiler som Frank Lampard, Michael Essien og Ashley Cole, fortæller Neville, og fortsætter:

– Jeg kan huske, at vi sad til frokost, og vi fik beskeder om, hvilke spillere, der startede inde og at manageren blev svinet til, og jeg tænkte til mig selv: Kan det her virkelig ske?

Og Gary Neville fortæller, at han nu oplever samme tendenser i Manchester United.

– Spillernes agenter og PR-folk briefede medierne – på kampdagen – om, hvad der skete i klubben. Det var første gang, jeg så det ske, og jeg var rystet. Og det sker i Manchester United nu. Spillernes folk gør det nu, som en forsvarsaktion for spilleren selv.

– Det, de ikke ved, er, at når de briefer mediefolkene, briefer de også os. Så vi ved, hvem der lækker historierne. Vi bryder os ikke om det, men vi ved, hvem de er. I journalistisk respekt kommer jeg ikke til at afsløre, hvem de er, men de gør det på samme måde som i Chelsea for flere år tilbage.

Og tilbage til historien om, at spillerne sammenligner assistenttræner Chris Armas med satiretræneren Ted Lasso.

– Jeg synes, det viser mangel på respekt og er decideret usmageligt. Det bekræfter, hvad jeg synes om spillerne; de viser ingen respekt. Hvis jeg var Rangnick og hans nr. 2, ville jeg drage fordel af det, for jeg ville ikke være på samme bølgelængde med de spillere, som lækker de historier ud, siger Neville.

Derudover er der også historier i medierne om, at Manchester Uniteds ledelse ønsker Ten Hag som kommende træner, men spillerne ønsker Mauricio Pochettino. Det forholder Neville sig også kritisk overfor.

– Jeg bryder mig ikke om historierne, hvor spillerne ønsker en specifik træner. Bland dig udenom og pas dit eget arbejde. Hvis Pochettino er ledelsens valg, så ansæt ham, men ikke for spillernes skyld. Jeg ville hade, hvis ledelsen lytter til spillerne i det omklædningsrum.

– Spillerne har store agenter, PR-maskiner og SoMe-teams omkring dem. De er aktive, og det har de været et par måneder. I øjeblikket arbejder de på højtryk, og alt det lort sker lige nu i Manchester United, afslører Gary Neville.

Køb din trøje hos Unisport, så støtter du OldTrafford.dk. Handler du hos Unisport.dk gennem linket, så støtter du OldTrafford.dk.

Total
1
Shares
Forrige artikel

Rangnick: Forventede mål var i vores favør, men vi fik ikke resultatet

Næste artikel

Athletic: United vil styrke sportslig ledelse yderligere

Relaterede artikler
ANNONCE
Total
1
Share