Rangnick: Manglende opbygning af holdånd har været den største skuffelse

Ralf Rangnick deltog i dag i sit sidste pressemøde som midlertidig manager for Manchester United. Tyskeren mener, at perioden efter nederlaget til Atlético har været det mest skuffende.

Siden Ralf Rangnick overtog roret efter Ole Gunnar Solskjærs fyring, har den tyske manager været kendt for ikke at lægge fingrene imellem på sine pressemøder. I dag deltog han så i det sidste af slagsen, inden han overgår til rollen som konsulent for ledelsen i Manchester United – og landstræner for Østrig, naturligvis.

Selv mener Rangnick, at den største skuffelse var perioden efter Champions League-exittet til Atletico Madrid i slutningen af februar og midten af marts.

– Siden Atlético fandt vi ikke vores form igen. Det har at gøre med selvtillid, holdånd og sammenhold. Det er min største skuffelse, at vi ikke formåede at etablere den holdånd.

Som hyppigt beskrevet skal Rangnick nu være konsulent i Manchester United. Selv mener Rangnick, at han tidligere har bevist sig i lignende roller og henviser til sin fortid i Tyskland.

– Vi viste i Hoffenheim, Salzburg og Leipzig, at det er muligt at identificere, udvikle og sælge (spillere, red.) (…)

– Hvis vi bringer de rette spillere ind, mentalitetsspillere, så er jeg sikker på, at vi vil være i stand til at bringe denne klub tilbage til toppen. Det er måske ikke muligt i løbet af et transfervindue, men i hvert fald to eller tre (transfervinduer, red.)

– Jeg er af den stærke overbevisning, at der er en kerne af spillere, som er i toppen og gode nok til at spille for denne klub, fortæller Rangnick.

Ralf Rangnick har foreløbigt stået i spidsen for Manchester United i 28 kampe i alle turneringer, hvor det er blevet til et pointsnit på 1.50. Søndag venter så den 29. og sidste for Rangnick, når Crystal Palace venter på Selhurst Park kl. 17.00.

Forrige artikel

Sky: United åben for salg af Wan-Bissaka

Næste artikel
Neil Wood

United-legender lokker Wood til Salford

ANNONCE