Rangnick: Vi fortjente sejren

United-manager Ralf Rangnick mener, at United fortjente lørdagens 3-2 sejr over Tottenham.

Uniteds midlertidige manager, Ralf Rangnick, sætter efter lørdagens 3-2-sejr over Tottenham ord på Uniteds præstation, hvor man til sidst trak sig sejrsrigt ud af opgøret, efter Tottenham ellers havde udlignet til både 1-1 og 2-2.

– At komme tilbage af to omgange (efter Tottenham havde udlignet, red.) viser, at vi havde den rette mentalitet. Vi fortjente sejren. Præstationen var aggressiv nok i hvert fald. Vi viste, at vi havde viljen til at vinde den her kamp. Jeg sagde før kampen, at holdet, som ville det mest, ville blive succesfuldt, fortæller Rangnick efter kampen.

Især mener tyskeren, at første halvleg var god, omend at man tillod Tottenham at komme lidt for tæt på ifølge Rangnick.

– Jeg mener, at vi var virkelig gode i første halvleg. I momenter tillod vi dem dog at komme for nemt ind i vores felt. Uden Bruno Fernandes og Scott McTominay var det ikke nemt, fortæller Rangnick og uddyber:

– Vi viste den slags reaktion, som vi måtte vise efter den dårlige anden halvleg på Etihad. Holdet fortjente sejren, efter at vi kom tilbage efter to udlignende mål på den måde.

Uniteds midlertidige manager omtaler også dagens helt store hovedperson Cristiano Ronaldo i positive vendinger. Portugiseren vendte tilbage med lidt af et langskudsbrag, ligesom han senere også prikkede bolden ind til 2-1, og til sidst kunne han også pande bolden i mål til 3-2.

– Ronaldo viste i dag, at han stadig har kvaliteten til at spille for en klub som Manchester United. Han har også kvaliteten til at være en del af holdet, og hvis vi vil opnå succes i slutningen af sæsonen, så var det lige, hvad vi havde brug for, fortæller Rangnick og fortsætter senere:

– Jeg forventede ikke, at han scorede tre mål, men jeg forventede, at han ville score. Det er derfor, at jeg valgte at bringe ham i spil. Hans træning i torsdags var virkelig god, og jeg talte med ham før træningen fredag, hvor han fortalte, at hans hoftebøjer var klar nok til, at han kunne spille.

Ronaldo har tidligere på sæsonen været kritiseret for ikke at tage nok del i Uniteds presspil. I dag var sagen dog en anden ifølge Rangnick.

– Ronaldo var også energisk I dag. Han var en del af hele holdet, når vi var nødt til at forsvare, og vi var nødt til at forsvare meget. Det var en top-præstation af ham, men også af resten af holdet, fortæller Rangnick og uddyber:

– Det var hans bedste præstation, i hvert fald siden jeg ankom (…) Det var en fantastisk præstation af ham, men også af resten af holdet.

Ovenpå dagens sejr mener Rangnick, at United er bedre stillet før tirsdagens Champions League-brag mod Atletico Madrid.

– Det var nok vores bedste kamp (siden Rangnick ankom, red.), hvis man også tager modstanderens kvalitet i betragtning. Det var også nødvendigt – vi måtte vinde kampen, og det vil give os et boost før vores næste kamp. (Mod Atletico Madrid, red.)

Køb din trøje hos Unisport, så støtter du OldTrafford.dk. Handler du hos Unisport.dk gennem linket, så støtter du OldTrafford.dk.

Total
11
Shares
Skriv et svar
Forrige artikel
United-spillere i jubel

Se video: Ronaldos imponerende hattrick

Næste artikel

United-legender til Sky Sports: Præstationen var ikke god

Relaterede artikler
ANNONCE
Total
11
Share