United-legender til Sky Sports: Præstationen var ikke god

Både Roy Keane og Gary Neville siger efter kampen til SkySports, at Uniteds præstation mod Tottenham på ingen måde var god, og at holdet skal være glad for, at en “stor spiller” dukkede op.

Cristiano Ronaldo scorede lørdag et historisk hattrick, da United vandt 3-2 over Tottenham i Premier League.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Portugiserens imponerende magtdemonstration kom på bagkant af en række historier om, at han i sidste uge op til kampen mod Manchester City, nægtede at være med i truppen, fordi Rangnick havde valgt at udelade ham fra startopstillingen.

Efter kampen er Gary Neville imponeret over det tilbagesvar, Ronaldo formåede at give tilbage til sine kritikere.

– Jeg nød kampen, og der var en god atmosfære. Til tider var det en mærkelig kamp, fordi kvaliteten haltede, men helt åbenlyst er Cristiano Ronaldo exceptionel god.

– Sikke et tilbagesvar fra ham efter sidste weekends nedtur – og hele situationen med ham, hvor det lignede, at han var udeladt fra truppen på grund af en skade, eller hvad du nu har lyst til at kalde det, siger Gary Neville.

Roy Keane er ligeledes meget imponeret over, hvordan Cristiano Ronaldo gang på gang er i stand til at vise, hvorfor han er en af de bedste nogensinde. Den 50-årige irer mener, at Ronaldo så vred ud, og at han virkede opsat på at give svar på tiltale.

– Ronaldo så vred ud undervejs i kampen, han var meget aggressiv i sit spil. Hvad end situationen var med ham i sidste uge, så var han tydeligvis utilfreds med et eller andet. Han viste igen i dag, hvad vi har set så mange gange i de sidste mange år. Han er et geni, han er brilliant, og de tre mål var fantastiske, siger Roy Keane.

Uniteds tidligere midtbaneanker kommer tilmed med en lille stikpille til dem, der mener, at Ronaldo tynger holdet.

– Han bringer så meget til holdet, og han modbeviste dem, der tror, at han ikke kan spille hver weekend, og at han ikke kan bringe noget værdi til holdet, siger Roy Keane.

Læs Cristianos eget syn på sit hattrick

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Gary Neville har dog ikke meget positivt at sige om United som helhed, der ellers endte med at vinde kampen, selv om Tottenham ad to omgange lykkedes med at udligne.

– De er ikke særlig gode, det er jeg bare nødt til at sige. Der var momenter af magi efter pausen, og fansene er ellevilde, fordi de har set Ronaldo, og de føler, at de har set noget specielt.

– I forhold til holdets præstation.. altså hvis Spurs havde scoret et sent mål, havde det set uheldigt ud. Men store øjeblikke og en stor spiller mødte op, og det sendte fansene glad hjem, men det var ikke nogen god præstation, siger Gary Neville.

Se alle målene fra kampen i videoen

Roy Keane er meget enig i Gary Nevilles vurdering, men han håber til gengæld, at sejren kan givet noget ekstra momentum til holdet i resten af sæsonen.

– De har en stor kamp i Europa, og sejren betyder måske, at de får noget momentum ind i deres sæson. De har jo tydeligvis kæmpet hårdt for det på det seneste.

– Jeg nød kampen, men præstationen var ikke den bedste. De fik gjort arbejdet færdigt ved at vinde kampen, så ‘fair play’ til dem, siger Roy Keane.

Se videoen hvor Keane og Neville beskriver de problemer, de mener, der eksisterer i klubbens omklædningsrum, på trods af sejren over Tottenham

Forrige artikel

Rangnick: Vi fortjente sejren

Næste artikel
Kane og Varane

En tur i statistikbøgerne: United slog hjemmebanerekord med sejr over Spurs

ANNONCE