Rashford afviser spekulationer om langefinger-gestikuleren: Videoen mangler kontekst

Marcus Rashford giver på Twitter sin udlægning af, hvad der foregik i en video af ham, som har floreret på de sociale medier efter tirsdagens Champions League-exit.

Marcus Rashford har over en længere periode være udskældt i Uniteds fankredse. Englænderen har kæmpet med at finde formen og har i den grad også fået at høre for det. Og tirsdag aften flød bægeret over. En video, som viser Rashfords voldsomme reaktion på tilråb fra utilfredse fans, har siden da floreret på sociale medier, og der er blevet spekuleret i, hvad Rashford præcist siger og gør i videoen.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Ifølge fans, som overværede situationen, skulle Rashford have brugt ordet ‘cunt’ om personen, som råbte efter ham, og bedt ham om at ‘come around the back’.

I går tog Rashford derfor selv ordet på Twitter, hvor han udlagde hans side af historien.

– En video kan male tusind ord og i dette tilfælde føre til, at falsk information bliver spredt på sociale medier. […] Ingen er mere kritisk overfor mine præstationer end mig selv. Men hvad i ser i den video mangler kontekst. […] Selvfølgelig skulle jeg være gået lige forbi og have ignoreret, for det er jo det, vi skal gøre, ikke?


Herefter afkræfter Uniteds 10’er også rygterne om hans grimme sprogbrug og gestikuleren med langefingeren.

– Jeg vil gerne klarlægge to ting. Først, hvad jeg rent faktisk sagde til manden, som råbte af mig, som var “Kom herover og sig det til mit ansigt” (noget sikkerhedsvagterne kan bekræfte). For det andet, det faktum, at jeg brugte min pegefinger til at dirigere manden over til mig og ‘sige det til mit ansigt’. Jeg gestikulerede ikke med min langefinger.

Rashford skulle angiveligt være rejst væk fra England for at oplade batterierne og får styr på sine tanker i forbindelse med, at holdet har fået fri ugen ud.

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
1
Shares
Forrige artikel

MEN: Ten Hag fører ræset om Uniteds tomme trænersæde

Næste artikel
Marcus Rashford forlader banen i en kamp mod Aston Villa

MEN: Rivalerne fra Liverpool lurer på Rashford

Relaterede artikler
ANNONCE
Total
1
Share