Marcus Rashford forlader banen i en kamp mod Aston Villa

MEN: Rivalerne fra Liverpool lurer på Rashford

Ifølge Manchester Evening News er Manchester Uniteds ærkerivaler fra Liverpool F.C. interesseret i Marcus Rashford. Det samme er FC Barcelona.

Flere engelske medier berettede for knap to uger siden om, at Marcus Rashford overvejer sin fremtid i den røde del af Manchester.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Formnedgang og manglende spilletid danner til grund for den 24-årige offensivspillers fremtidsovervejelser.

Nu skriver den lokale Manchester-avis, Manchester Evening News, at både Liverpool og Barcelona er interesseret i at erhverve sig Rashford.

United har ikke solgt en spiller til Liverpool siden 1964, hvor Phil Chisnall foretog det forbudte skifte. Manchester Evening News spekulerer desuden i, at United vil være yderst afvisende over for at sende den tidligere akademispiller mod Merseyside.

Rashfords nuværende kontrakt strækker sig til sommeren 2023. I kontrakten ligger der dog en option, som gør det muligt for United at forlænge med yderligere et år.

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
1
Shares
Forrige artikel

Rashford afviser spekulationer om langefinger-gestikuleren: Videoen mangler kontekst

Næste artikel
Cristiano Ronaldo

The Telegraph: Ronaldo bliver det sidste år af kontrakten

Relaterede artikler
Gå til siden

Bruno Fernandes: Vi skal koncentrere os om os selv

Bruno Fernandes gjorde det, på dagens pressemøde, fuldstændig klart, hvad han mener, at han og klubben skal gøre for at komme tilbage til den absolutte top. De skal stoppe med at fokusere på andre.
Gå til siden

Trupnyt: United rejser uden Varane og Maguire

Manchester United-truppen rejser i dag til Cypern forud for kampen i morgen mod Omonia. Kamptruppen består 22 spillere, hvor navne som Varane, Maguire, Wan-Bissaka og Donny van de Beek ikke er iblandt.
ANNONCE
Total
1
Share