Zlatan: Pogba-kritikere kommer til at æde deres ord

Zlatan Ibrahimovic bakker op om Paul Pogba, der har fået en svingende start på sæsonen. Kritikere, der allerede nu sår tvivl omkring ham er bare jaloux, og de kommer til at æde deres ord, lyder det fra svenskeren.

Paul Pogba har startet sit nye kapitel i karrieren i United med en række præstationer på det jævne. Specielt i weekendens derby mod Manchester City spillede han en anonym rolle på United-holdet, hvor det aldrig lykkedes ham at få sat et markant aftryk på midtbanen.

Og med et prisskilt, der er oppe og snitte de 780 millioner kroner, så er det nærmest uundgåeligt, at kritikere allerede nu begynder at sætte spørgsmålstegn ved, om Pogba og United nu også er så godt et match igen. 

Men spørger man den selvudnævnte ‘Gud af Manchester’, Zlatan Ibrahimovic, så kan folk, der tvivler på 23-årige Pogbas høje prisskilt eller evner på banen godt pakke kritikken sammen. Ellers kommer de til at æde den igen, siger han ifølge Sky Sports.

– Alle de jaloux folk, som snakker om ham kommer til at æde det, de har sagt om ham, siger 34-årige Zlatan, måske med slet skjult reference til den tidligere Liverpool-profil og nuværende ekspertkommentator, Jamie Carragher, der efter søndagens derby ikke holdt sig tilbage i sin kritik af den unge franskmand

– Han vil forbedre sig, og han kommer til at få alle bag sig. 

Glem ikke hans alder

Ifølge Zlatan er det ikke så underligt, hvis Pogba føler sig presset af prisskiltet og behovet for at præstere med det samme. Men han skal bare have tid, siger han. 

– Du er nødt til at være realistisk. Folk putter meget pres på Paul. Hans transfer skabte rigtig meget opmærksomhed.

– jeg kendte ham ikke før, men jeg kan sige, at han arbejder helt enormt. Han vil virkelig forbedre sig, og han har en super attitude. Men vi må ikke glemme, at han er ung. Det er alt, jeg kan sige. 

Næste gang Pogba, Zlatan & co. skal i aktion er på torsdag, hvor de møder Feyenoord på udebane. Der er kampstart kl. 19.00 

Bestil den nye Manchester United-trøje her

ZLATAN, Mkhitaryan, Rooney, Martial… Oplev de store stjerner LIVE! Få hjælp til den ultimative rejse her

Bliv klar til den nye sæson – Få Uniteds kampe direkte ind i din kalender her

 

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Pogba var svær at overtale

Næste artikel

Rashford blev inspireret af Ronaldo

ANNONCE