Rashford elsker de europæiske udekampe

United står i morgen overfor en svær udekamp mod russiske Rostov, men Marcus Rashford elsker de europæiske udekampe.

Manchester United har været rundt i det meste af Europa i denne sæson. I gruppespillet blev det til besøg i Ukraine, Tyrkiet og Holland, mens det i første runde af knock-out spillet blev til en tur til Frankrig. Nu gælder det så russiske Rostov, og det er en oplevelse som Marcus Rashford ser frem til.

– Det er altid meget anderledes i forhold til udekampene i England. Fansene er på en anden måde i disse opgør, og det er en fed oplevelse af få med som erfaring. Specielt for os unge spillere, det giver virkelig noget erfaring. Det er fedt at se hvor forskelligt man ser på fodbold og hvordan stemningen på stadion varierer i hele Europa, siger Rashford til manutd.com.

Det er de færreste som kender noget til det russiske mandskab, men derfor må man endelig ikke afskrive dem fuldstændig. Det påpegede Mourinho efter lodtrækningen, hvor han blandt andet nævnte russernes fysiske styrke og defensive kvaliteter som deres kendetegn.

Og selv om det er en ny oplevelse for Rashford og co, der desuden har en vigtig kamp i FA Cuppen mod Chelsea lurende i baghovedet, forventer den unge angriber avancement.

– Det kan nogle gange være svært, men vi har en stor trup og alle mand er klar til at bidrage. Det handler om at restituere og blive klar til næste kamp hurtigst muligt. Når vi når til dette punkt i turneringerne ved vi at vi har evnerne til at gå hele vejen. Og jeg er sikker på, at manageren og hans stab nok skal sørge for at få os klar til de forskellige kampe.

– Uanset hvilken turnering denne klub er med i, forventes det at vi når langt. Det pres ligger vi spillere også på os selv, vi vil vinde det hele. Så uanset hvem vi møder og hvor vi skal rejse hen, vil vi tager dertil og vinde, lyder det fra Rashford.

Køb Manchester Uniteds nye trøjer her

Rejseguide: Få hjælp til at rejse til Old Trafford her

Forrige artikel

Zlatan får tre spilledages karantæne

Næste artikel

Dårlig bane venter United i Rusland

ANNONCE