Rashford elsker de europæiske udekampe

United står i morgen overfor en svær udekamp mod russiske Rostov, men Marcus Rashford elsker de europæiske udekampe.

Manchester United har været rundt i det meste af Europa i denne sæson. I gruppespillet blev det til besøg i Ukraine, Tyrkiet og Holland, mens det i første runde af knock-out spillet blev til en tur til Frankrig. Nu gælder det så russiske Rostov, og det er en oplevelse som Marcus Rashford ser frem til.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

– Det er altid meget anderledes i forhold til udekampene i England. Fansene er på en anden måde i disse opgør, og det er en fed oplevelse af få med som erfaring. Specielt for os unge spillere, det giver virkelig noget erfaring. Det er fedt at se hvor forskelligt man ser på fodbold og hvordan stemningen på stadion varierer i hele Europa, siger Rashford til manutd.com.

Det er de færreste som kender noget til det russiske mandskab, men derfor må man endelig ikke afskrive dem fuldstændig. Det påpegede Mourinho efter lodtrækningen, hvor han blandt andet nævnte russernes fysiske styrke og defensive kvaliteter som deres kendetegn.

Og selv om det er en ny oplevelse for Rashford og co, der desuden har en vigtig kamp i FA Cuppen mod Chelsea lurende i baghovedet, forventer den unge angriber avancement.

– Det kan nogle gange være svært, men vi har en stor trup og alle mand er klar til at bidrage. Det handler om at restituere og blive klar til næste kamp hurtigst muligt. Når vi når til dette punkt i turneringerne ved vi at vi har evnerne til at gå hele vejen. Og jeg er sikker på, at manageren og hans stab nok skal sørge for at få os klar til de forskellige kampe.

– Uanset hvilken turnering denne klub er med i, forventes det at vi når langt. Det pres ligger vi spillere også på os selv, vi vil vinde det hele. Så uanset hvem vi møder og hvor vi skal rejse hen, vil vi tager dertil og vinde, lyder det fra Rashford.

Køb Manchester Uniteds nye trøjer her

Rejseguide: Få hjælp til at rejse til Old Trafford her

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Zlatan får tre spilledages karantæne

Næste artikel

Dårlig bane venter United i Rusland

Relaterede artikler
Gå til siden

Bruno Fernandes: Vi skal koncentrere os om os selv

Bruno Fernandes gjorde det, på dagens pressemøde, fuldstændig klart, hvad han mener, at han og klubben skal gøre for at komme tilbage til den absolutte top. De skal stoppe med at fokusere på andre.
Gå til siden

Trupnyt: United rejser uden Varane og Maguire

Manchester United-truppen rejser i dag til Cypern forud for kampen i morgen mod Omonia. Kamptruppen består 22 spillere, hvor navne som Varane, Maguire, Wan-Bissaka og Donny van de Beek ikke er iblandt.
ANNONCE
Total
0
Share