Dårlig bane venter United i Rusland

Banen i Rostov er langt fra optimal, og der venter derfor United endnu en udfordring i morgen mod det russiske mandskab.

– United spillede på et perfekt græstæppe i EFL-Cup finalen. Men de bliver overraskede når de kommer hertil. Banen er ens for alle, men det bliver et problem for United, sådan udtalte Rostov-træner Ivan Daniliants sig efter Rostovs sejr på 6-0 i fredags mod Tom Tomsk.

Rostov-on-Don er placeret i ikke langt fra ukrainske Luhansk, hvor United i december var på en svær – og kold – opgave i gruppespillet i Europa League. Vejrudsigten for Rostov lover desuden minusgrader i morgen torsdag, så banen har det ikke godt.

Jose Mourinho var hård i kritikken af forholdene i Luhansk tidligere på sæsonen, hvor kampen blev spillet på en frosthård bane. Dengang tordnede Mourinho, at der ikke burde spilles i den del af Europa på den tid af året.

Flere russiske klubber har kunstgræs, men i Rostov er det fortsat naturligt græs der er på Olimp-2 som stadion i byen hedder. Banen skulle være så slem, at hjemmeholdet har valgt at springe dagens ellers planlagte træning på stadion over, for at spare græstæppet mest muligt til morgendagens opgør.

Køb Manchester Uniteds nye trøjer her

Rejseguide: Få hjælp til at rejse til Old Trafford her

Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

Total
0
Shares
Forrige artikel

Rashford elsker de europæiske udekampe

Næste artikel

Mourinho vil måske prioritere EL

Relaterede artikler
Total
0
Share