Rashford: Energien var forskellen

Målscorer Rashford mener, at den energi og det tempo, United lagde for dagen, gjorde forskellen i sejren over Liverpool.

Marcus Rashford scorede her til aften sit første Premier League mål, siden han scorede vinderen mod West Ham tilbage i januar. Selv fremhæver han den energi holdet kom ud med fra start til dagens kamp.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

– Forskellen var energien. Vi startede i et højt tempo. Vi var trætte til sidst og gav et mål væk, men vi holdt ud og gav ikke op. Det var en fornøjelse at spille den kamp.

Selvom Rashford har haft en længere måltørke, var han ikke nervøs, da han var alene igennem med Alisson ved 2-0 scoringen.

– Det var et mål, jeg har scoret rimelig tit, så det var vigtigt at få den type mål. Jeg følte, jeg var i flere gode positioner og områder i dag – på en anden dag, havde jeg scoret flere mål. Jeg er bare nødt til at blive ved med at arbejde hårdt.

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
1
Shares
Forrige artikel

Ten Hag: Vi er nødt til at være modige

Næste artikel

Klopp: Vi skulle have vundet

Relaterede artikler
Gå til siden

Scholes: Eriksen er en klog spiller

United-legenden Paul Scholes er fuld af beundring for den danske midtbanespiller. Det fortæller han i Sky-programmet "The Overlap".
ANNONCE
Total
1
Share