Klopp: Vi skulle have vundet

Det var en ærgerlig Jürgen Klopp, som måtte lade sig interviewe her til aften, hvor han blandt andet hævdede, at de burde have vundet kampen.

“Vi skulle have vundet den her kamp. Jeg ved, det lyder latterligt, men det er sådan, jeg ser det.” Sådan lød det fra en halvbitter Jürgen Klopp, da han blev interviewet af Sky Sports efter at have lidt et 2-1 nederlag til Manchester United mandag aften. Den tyske træner anerkender, at United startede bedst, men mener, at Liverpool fik overtaget kampen.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

– De var meget aggressive fra starten. Det var tydeligt, hvad de ville have til at ske, men virkeligheden viser, om man er klar, eller om man er virkelig klar. Efter målet tog vi over, og vi var uheldige ved flere situationer, især ved dødbolde.

– Det var en hektisk kamp med mange afbrydelser, men det var helt sikkert ikke det resultat, vi ønskede.

Den tyske træner mener, at hans hold egentlig var, hvor de skulle være efter en hård start, og ærger sig over, at de ikke fik mere med fra kampen.

– Vi havde et ekstremt antal skud for en udekamp mod United. De Gea havde en fantastisk redning, og vi var også uheldige i andre situationer. Hvis man scorer på en af de muligheder, så er kampen vendt, men igen, vi havde ikke tid eller kræfter nok i dag.

 

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
1
Shares
Forrige artikel

Rashford: Energien var forskellen

Næste artikel

Athletic: Ten Hag deltog i løbestraf med spillerne

Relaterede artikler
Gå til siden

Pellistri håber på minutter

Efter en skade har holdt den 20-årige Facundo Pellistri ude, er han nu klar til at kæmpe om minutterne på førsteholdet
Gå til siden

MEN: Varanes skade er ikke alvorlig

Raphael Varane udgik med en ankelskade i gårsdagens nederlag mod Manchester City. Det forventes ikke, at skaden holder midterforsvaren ude i lang tid.
ANNONCE
Total
1
Share