Rashford er glad for arbejdsindsatsen

Manchester Uniteds dobbelte målscorer fra 2-1-sejren over Tottenham udtalte til Amazon, at det er, “det hårdeste United har kæmpet for et resultat.”

Marcus Rashford er i forrygende målform. Englænderen har scoret 12 mål i sine seneste 13 kampe for klub- og landshold, og to af dem faldt i dag, hvor han blev den store helt mod Jose Mourinhos Spurs-mandskab. 

Efter sejren på 2-1 fokuserede den 22-årige angriber dog mere på sit holds viljestyrke, end sine egne mål. 

– Det er det hårdeste, vi har måtte kæmpe for at få et resultat. Men vi befinder os i en position, hvor vi gerne vil have den her slags kampe og vise folk, at vi kan bide skeer med de bedste hold, sagde Rashford til Amazon. 

Spurgt direkte ind til målene kunne Rashford dog ikke skjule glæden: 

– Det har været en god periode for mig. Det er altid fedt at spille foran hjemmepublikummet, og jeg ønsker bare at blive ved og ved. For mig handler det om at score så meget som muligt og hjælpe holdet.

Den tidligere akademispiller spillede venstrekant, og efter kampen udtalte Jose Mourinho også, at det er der, hans tidligere spiller er mest giftig. Fra Rashfords nuværende manager, Ole Gunnar Solskjær, lød det efter kampen, at det var “angriberens bedste kamp under ham”. 

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her
Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Solskjær: Bedste kamp fra Rashford under mig

Næste artikel

Highlights: Gense sejren over Spurs

Relaterede artikler
Maguire og Rangnick
Gå til siden

David Ornstein: United intensiverer trænerjagt

Ifølge den pålidelige journalist David Ornstein udnytter Manchester United den korte vinterpause og ugerne herefter til at tage skridtet videre i jagten på en permanent træner.
Total
0
Share