Rashford glæder sig til sin første tur

Marcus Rashford ser frem til at vise sig frem for Jose Mourinho under den kommende pre-season tur til Kina.

For et års tid siden var Marcus Rashford netop rykket op fra u18-holdet, og var i gang med forberedelserne til sæsonen under Warren Joyce på u21-holdet. Siden er det gået ekstremt stærkt for den unge angriber, der nu står foran sin første pre-season tur med Uniteds førstehold.

Ganske vist har Jose Mourinho tidligere udtalt, at Rashford og resten af de engelske landsholdsspillere ikke kommer i kamp under turen, men derfor ser 18-årige Rashford stadig frem til at komme afsted og vise sig frem for den nye chef.

– Det betyder meget at rejse afsted. Det er en mulighed for at vise manageren hvad man kan, og tage chancen når man får den. Det vil være en kæmpe oplevelse, specielt når man ser hvilke andre spillere der skal med. Jeg kan lære en masse fra dem, siger Rashford til manutd.com.

Det vigtigste for Rashford er at komme i form, få masser af boldberøringer og ikke mindst etablere en god forståelse med medspillerne på og udenfor banen.

– Først og fremmest handler det om at få følingen med bolden igen. Det centrale på sådan en tur er at komme i form og lære hinanden at kende. Jeg glæder mig virkelig til det, lyder det fra det unge stjerneskud.

ZLATAN, Mkhitaryan, Rooney, Martial… Oplev de store stjerner LIVE! Få hjælp til den ultimative rejse her

Bliv klar til den nye sæson – Få Uniteds kampe direkte ind i din kalender her

Forrige artikel

Zlatan: Jeg bliver en gud i Manchester

Næste artikel

Rygte: United har budt på Pogba

ANNONCE