Rygte: United har budt på Pogba

Flere italienske medier melder natten til tirsdag, at Manchester United skulle være kommet med et bud på Paul Pogba, der kan gøre ham til verdens dyreste fodboldspiller.

I løbet af natten til tirsdag har flere italienske medier, uafhængigt af hinanden, meldt, at Manchester United skulle have budt på Paul Pogba.

Overgangssummen skulle være på ca. £84 millioner med mulighed for at stige til ca. £104 millioner, hvis alle bonusser bliver udløst.

Aftalen vil, ifølge medier som La Gazzetta dello Sport, Tuttosport og Sport Mediaset, altså ikke umiddelbart overstige det beløb som Real Madrid i 2013 betalte for Gareth Bale. Dette kan dog hurtigt ændre sig med de inkorporerede bonusser.

Skal man tro La Gazzetta dello Sport, så fløj Pogbas agent, Mino Raiola, til Manchester for at høre hele tilbuddet.

– Om Paul [Pogba, red.] forlader Juve? Det er en lang sommer, så jeg vil ikke udelukke det, udtaler Raiola altså ifølge Gazzetta Sport.

Zidane tilfreds med trup

Der har også været massive rygter om, at franskmanden skulle skifte til Real Madrid, der eftersigende skulle være hans drømmeskifte. Den spanske klub skulle dog have trukket sig, da de synes beløbet blev for voldsomt.

Efter nattens rygter har Zinedine Zidane også udtalt sig om Pogba på et pressemøde forud for deres venskabskamp mod Paris Saint-Germain i Canada.

– Jeg er glad for det nuværende hold. Holdet er svært at forbedre. Om jeg kan lide Pogba? Selvfølgelig, han er en meget dygtig spiller, og alle klubber ønsker de bedste spillere.

– Men ligenu er han hos Juventus, og vi har allerede en stor trup, udtaler Zidane til Real Madrids pressekonference.

ZLATAN, Mkhitaryan, Rooney, Martial… Oplev de store stjerner LIVE! Få hjælp til den ultimative rejse her

Bliv klar til den nye sæson – Få Uniteds kampe direkte ind i din kalender her

Forrige artikel

Rashford glæder sig til sin første tur

Næste artikel

Mourinhos trup til Kina udtaget

ANNONCE