Rashford i rørende opslag: Vil aldrig undskylde for hvem jeg er

Marcus Rashford har lagt et opslag op på de sociale medier om Englands finalenederlag, hans brændte straffespark, racistiske kommentarer og en kommentar om, hvem han er.

I går aftes tabte England EM-finalen til Italien på straffespark, hvor Manchester Uniteds Marcus Rashford brændte et af straffesparkene, og det har desværre givet anledning til, at flere internettosser har svinet ham til på sociale medier. 

Nu har hovedpersonen så selv smidt et længere opslag op om situationen.

Han undskylder til fansene for, at han brændte straffesparket, han roser det engelske landshold og sammenholdet deri, stoltheden over at spille for holdet, tager afstand fra racistiske kommentarer, og siger blandt andet:

– Jeg kan altid tage imod kritik for mit spil på banen, men jeg vil aldrig undskylde for den person, jeg er, og afslutter endda udmeldingen med:

– Jeg er Marcus Rashford, jeg er 23 år gammel, og jeg er en sort mand fra Withington og Wythenshawe i det sydlige Manchester. Om ikke andet, har jeg det [at være stolt af].

Læs hele udmeldingen her.

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 

Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

Total
0
Shares
Forrige artikel

Solskjær hyrer dødboldstræner til førsteholdet

Næste artikel

Solskjær om Rashford afbrænder: Han kommer tilbage stærkere

Relaterede artikler
Bruno Fernandes mod Villa
Gå til siden

Bruno: Vores præstation var bedre end resultatet

Selvom Bruno Fernandes strålede med to scoringer på Villa Park, lykkedes det alligevel kun United at sikre ét point i Premier League mod Aston Villa lørdag aften. Portugiseren mener, at holdets præstation var bedre end resultatet antyder.
Total
0
Share