Solskjær om Rashford afbrænder: Han kommer tilbage stærkere

Ole Gunnar Solskjær tror på, at Marcus Rashford ikke lader sig påvirke af hans forspildte forsøg fra 11-meterpletten i søndagens EM-finale.

Skuffelsen var tydelig for enhver, da Marcus Rashford i søndags havde sendt sit forsøg fra 11-meterpletten på stolpen under EM-finalens straffesparkskonkurrence. Og hvis Rashfords personlige skuffelse ikke var nok, lod flere engelske fans også deres frustrationer gå ud over englænderen på hans sociale medier. 

Men United-manageren frygter ikke for, at Rashford lader modgangen påvirke ham for fremtiden, når han igen får muligheden fra 11 meter.

– Sagen er den, at du allerede har vundet, når du har modet til at tage straffesparket. Du har påtaget dig ansvaret, og jeg tror ikke mange af spillerne har lyst til at tage et straffespark. Så jeg synes, det er et fantastisk karaktertræk at kunne træde frem og sige “den tager jeg”. Du bliver enten helten eller ham, der brændte. Det er fodbold. Du lærer af det og kommer helt sikkert tilbage stærkere. Jeg har ikke set mange spillere, ikke her i klubben i hvert fald, som lægger sig ned og siger “jeg tager aldrig et straffespark igen”. Jeg er sikker på, at Marcus vil række hånden op og sige, han vil tage et for os, udtaler Solskjær til klubbens officielle hjemmeside.

Rashford har flere gange tidligere påtaget sig ansvaret for vigtige straffespark for hans barndomsklub. Senest i Europa League finalen mod Villareal, men også det nærmest ikoniske spark, som ekspederede PSG ud af Champions League i 2019. 

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans (FÅ PLADSER TILBAGE). Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Rashford i rørende opslag: Vil aldrig undskylde for hvem jeg er

Næste artikel

Rashford skal under kniven: Kan misse tre måneder

Relaterede artikler
Gå til siden

Stort interview med Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo har givet et længere interview, hvor han sætter ord på sin første tid i Manchester United. Se interviewet her.
Total
0
Share