Rashford: Jeg skal score mange flere mål

Rashford er godt tilfreds med at have nået rundet de 100 mål og så kommer der roser særligt til forsvaret ovenpå 1-0 sejren.

Ovenpå 1-0 sejren mod West Ham søndag aften hvor Marcus Rashford stod bag kampens enlige mål, og hans mål nummer 100 for klubben givet en reaktion:

– Smuk følelse [at få mål nummer 100]. Noget jeg har arbejdet hen imod, jeg synes jeg skal score mange flere mål som det mål, og blive ved med at komme i de områder.

 

Ikke nok med han fik mål nummer 100, så blev det også scoret foran den engelske landstræner Gareth Southgate, selv hvis han ikke vil indrømme det.

– Jeg er glad for jeg har formået at score i dag, og det er altid godt at score, uanset om Gareth Southgate kigger eller ej.

 

Dog er han også godt klar over at det ikke var den bedste kamp, men en sejr er en sejr

– Vi spillede ikke godt, men det er godt at vinde kampe som den. Hvis vi vil nå vores mål, skal vi vinde kampe som den her.

 

Der var også tid til roser til resten af holdet, særligt forsvaret fra altid positive Rashford:

– Helt anden energi i holdet, vi havde en svær start, men vi var nødt til at køre på. De Gea, Martinéz, Maguire, Dalot, de var all brillante. VI holdt ved og forsvarede godt.

318 kampe har taget Rashford at nå de 100 mål for De Røde Djævle.

 

Nedenstående tweet er også kommet fra Rashford efterfølgende kampen, og det er tydeligt at det er noget særligt at nå de 100 mål.

 

 

Forrige artikel

Ten Hag: Jeg er glad på Maguires vegne

Næste artikel

West Ham-keeper: Vi var uheldige mod United

ANNONCE