– Rashford kan gå hele vejen

Marcus Rashford kan det hele, og han vil inden længe være blandt de bedste i Europa, mener Jermain Defoe.

Marcus Rashford har fået en fornem start på sæsonen. Indtil videre er det blevet til fem mål og en række assist i de første 11 kampe i denne sæson. Og spørger man landsholdskollegaen Jermain Defoe, er Rashford inden længe på niveau med bombere som Sergio Aguero, når det gælder om at lave mål.

– Han er utrolig. Han kan gå hele vejen. Før kampene er han rolig og afslappet, og så går han bare ud og leverer varen. Det er kun et spørgsmål om tid før han scorer 20-25 mål i hver sæson.

– Når han først har haft en sæson hvor han krydser de 20 scoringer, kan han blive ved. Man har allerede set ham score nogle mål, og han virker mere selvsikker i sine afslutninger nu, lyder de rosende ord fra Jermain Defoe i the Mail.

Defoe og Rashford er begge udtaget til det engelske landshold, som i den kommende uge skal op mod Slovenien og Litauen i kampen for en billet til VM i Rusland.

 

Læs mere om:

Podcast: Lyt til OldTrafford.dk’s podcast om Manchester United. Læs mere her
Rejser og billetter: Vi har samlet en masse tips og gode råd, hvis du vil opleve Manchester United på Old Trafford

Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

Total
0
Shares
Forrige artikel

Sir Bobby får bane opkaldt efter sig

Næste artikel

Matic: I har endnu ikke set det bedste

Relaterede artikler
Bruno Fernandes mod Villa
Gå til siden

Bruno: Vores præstation var bedre end resultatet

Selvom Bruno Fernandes strålede med to scoringer på Villa Park, lykkedes det alligevel kun United at sikre ét point i Premier League mod Aston Villa lørdag aften. Portugiseren mener, at holdets præstation var bedre end resultatet antyder.
Total
0
Share