Matic: I har endnu ikke set det bedste

Nemanja Matic har startet livet i United-trøjen på fantastisk vis, men han mener ikke United-fansene har set det bedste af ham endnu.

29-årige Nemanja Matic har fået en glimrende start i United, efter han i sommerpausen skiftede fra Chelsea. Handlen delte vandene hos United-fansene, da flere gerne havde set en yngre spiller hentet ind til den centrale midtbane.

Den snak har Matic fuldstændig gjort til skamme, og har leveret den ene fornemme præstation efter den anden. Han har været en vigtig brik i Mourinhos planer, men serberen mener ikke vi har set ham ramme toppen endnu.

– Jeg havde ikke pre-season, det meste af tiden trænede jeg alene. Det kan jeg godt mærke i nogle dele af mit spil. Min krop er endnu ikke helt i topform, og jeg har det nogle gange lidt svært. Men det forsøger jeg at gemme væk, og så gøre det simple. Jeg bliver bedre den kommende tid, lyder det fra Matic i følge the Independent.

United er pt helt i front sammen med naboerne fra Manchester City, og Matic tror på holdets muligheder i kampen for guldet. Men han tager en kamp af gangen.

– Vi ved hvad vi skal gøre og hvad der forventes af os, for vi er Manchester United. Men vi fokuserer kun på den næste kamp. Det er altid den næste kamp som er den vigtigste. Så tager vi en kamp af gangen og samler så mange point sammen til maj som muligt. Der er endnu lang vej dertil, siger Matic.

 

Læs mere om:

Podcast: Lyt til OldTrafford.dk’s podcast om Manchester United. Læs mere her
Rejser og billetter: Vi har samlet en masse tips og gode råd, hvis du vil opleve Manchester United på Old Trafford
Forrige artikel

- Rashford kan gå hele vejen

Næste artikel

Podcast: CSKA, Crystal Palace & historiens dårligste United-spiller

ANNONCE