– Rashford mangler målinstinkt

Marcus Rashford brænder for mange chancer, og det skal United-talentet arbejde meget på, mener Paul Merson.

Forleden spillede England 0-0 mod Kroatien i en kamp, hvor Rashford missede to store chancer. Det samme gjorde Rashford ugen inden, da United slog Newcastle 3-2. Det er noget, som den tidligere Arsenal-angriber Paul Merson mener, Rashford skal arbejde på.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

– Jeg mener ikke, han er en naturligt dygtig afslutter, han er ikke en naturlig målscorer. Folk vil sige, han har scoret tre mål i fire kampe før kampen mod Kroatien, men jeg mener stadig ikke, han har det i sig endnu.

– Når du spiller for en topklub og for England, så er du nødt til bare at sparke boldene ind. Se på Romelu Lukaku der scorede to forleden for Belgien – han er en målscorer, siger Merson på SkySports, hvor han er pundit.

I skrivende er Rashford dog i gang med at give Paul Merson en smule svar på tiltale, da han har scoret et enkelt mål i aftenens kamp mod Spanien.

Har du læst vores tips til køb af kampbilletter til Old Trafford? Læs dem her

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Saudisk kronprins lurer på United - men klubben er ikke til salg

Næste artikel

Matic tvivlsom mod Chelsea

Relaterede artikler
Luke Shaw jubler efter en scoring for England
Gå til siden

Shaw om startplads: Enig i bænkning

Luke Shaw er blevet skiftet ud til fordel for Tyrell Malacia i Uniteds startellever. Englænderen indrømmer dog, at han er enig i Ten Hags beslutning, da der var brug for at lave ændringer.
ANNONCE
Total
0
Share