Rashford udeladt fra Englands U-21 hold

Marcus Rashford var ikke på listen over spillere, der i dag blev udtaget til det engelske U-21 landsholdskampe i oktober.

Uniteds stortalent var med i Englands EM-trup i sommer, men han var ikke med, da den nu fyrede Sam Allardyce udtog sin eneste landsholdstrup til Englands kamp mod Slovakiet i september. I stedet spillede han på U-21 holdet.

Det gør han dog ikke i næste måned, da han ikke var blandt navnene på de spillere, der skal spille mod Kazakhstans og Bosniens landshold om 14 dages tid. Spørgsmålet er, om Rashford i stedet vil være udtaget til det ‘rigtige’ landshold, der bliver udtaget søndag.

Det var angiveligt manglende spilletid for United i august, der gjorde, at Sam Allardyce ikke udtog den unge angriber til sin trup, men det er der nu blevet lavet om på. Rashford optrådte i september i fem kampe med fire mål til følge. Så mon ikke den midlertidige landstræner, Gareth Southgate, har Rashford på listen søndag.

Køb Manchester Uniteds nye trøjer her

Rejseguide: Få hjælp til at rejse til Old Trafford her

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans (FÅ PLADSER TILBAGE)s. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Rashford nomineret til Golden Boy-prisen

Næste artikel

Keane bakker Rooney op

Relaterede artikler
Gå til siden

Stort interview med Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo har givet et længere interview, hvor han sætter ord på sin første tid i Manchester United. Se interviewet her.
Total
0
Share