Rasmus Højlund: Som barn drømte jeg om at gå ud på Old Trafford

Rasmus Højlund har været fan af Manchester United, siden han var en lille dreng. Derfor er det et drømmeskifte for den unge dansker. Det fortæller han i forbindelse med lørdagens offentliggørelsen af ham som ny angriber i klubben.

Rasmus Højlunds drøm er blevet til virkelighed. I dag er han nemlig blevet præsenteret som ny spiller i Manchester United foran tilskuerne på Old Trafford.

– Det er ingen hemmelighed, at jeg har været fan af denne fantastiske klub, siden jeg var en lille dreng, og jeg drømte om at gå ud på Old Trafford som en Manchester United-spiller. Jeg er utroligt spændt over muligheden for at gøre den drøm til virkelighed, fortæller han.

Danskeren er godt klar over, at det er et stort skifte. Dog er han klar til at bevise, at United har valgt rigtigt i at gøre ham til deres nye angriber.

– Jeg er fast besluttet på at gøre klubben ære for den tillid, de har vist mig. Det er stadig tidligt i min karriere, men jeg ved, at jeg er klar til at tage dette skridt op og spille sammen med denne gruppe af verdensklasse spillere.

Slutteligt deler den 20-årige angriber også roser ud til manager, Erik ten Hag.

– Da jeg havde talt med manageren, vidste jeg, at dette miljø ville være perfekt for min udvikling. Jeg ser frem til muligheden for at arbejde sammen med en af verdens bedste trænere. Under hans vejledning og støtte ved jeg, at jeg er i stand til at opnå store ting sammen med mine nye holdkammerater i denne specielle klub.

Forrige artikel

BEKRÆFTET: Højlund er ny United-dansker

Næste artikel

Danskere i Manchester United

ANNONCE