Ratcliffe slår fast: »Dette er ikke en finansiel investering«

Sir Jim Ratcliffes eneste motiv i Manchester United er at skaffe klubben sportslig succes igen. Det fortæller han i et interview med MUTV.

Sir Jim Ratcliffes investering i Manchester United er foretaget med hjertet. Det fortæller han i sit første officielle interview som nye medejer af klubben.

– Jeg er ikke interesseret i det finansielle aspekt af denne investering overhovedet. Jeg tjener nok penge på kemikalier og olie og gas, siger han til MUTV.

71-årige Ratcliffes investering i Manchester United blev endegyldigt færdiggjort i tirsdags. Interviewet med Helen Evans var derfor første gang, Ineos-milliardæren kunne tale offentligt som United-medejer.

Og den klare førsteprioritet for Ratcliffe er præstationerne på banen. Manchester United skal have sportslig succes igen.

– Dette er ikke en finansiel investering. Det er fordi, jeg gerne vil se Manchester United blive succesfuld igen. Det har klubben ikke været de sidste 11 år, men den skal tilbage til, hvor den hører til –  på øverste hylde, siger han.

Blog: Ratcliffe har allerede overbevist mig

Forrige artikel

Klubben bekræfter: Længere skadespause til Shaw

Næste artikel

CarringDONG - Spiller Luke Shaws afløser allerede i Manchester United?

ANNONCE