Klubben bekræfter: Længere skadespause til Shaw

Luke Shaw har endnu en gang pådraget sig en omfattende muskelskade, oplyser Manchester United. Det er dermed usandsynligt, at Shaw spiller flere kampe i denne sæson.

Muskelskaderne bliver ved med at forfølge Luke Shaw, og den 28-årige back er nu endnu en gang blevet ramt, hvilket vil holde ham væk fra grønsværen i en længere periode. Det bekræfter Manchester United på sin hjemmeside.

– Luke Shaw har pådraget sig en muskelskade og vil være ude i en længere periode. Der er stadig behov for yderligere vurdering for at bestemme alvorligheden, men vi forventer, at han vil være fraværende i et par måneder, skriver klubben.

I søndagens kamp mod Luton Town måtte Shaw lade sig udgå kort før pausen. Op til opgøret havde den engelske landsholdsspiller været tvivlsom, efter at han weekenden før forlod banen tidligt i udekampen mod Aston Villa.

The Athletic melder, at den nylige muskelskade vil kræve 12 ugers genoptræning. Hvis det er korrekt, vil Shaw misse resten af Uniteds sæson, som Daily Mail også berettede i går.

Tyrell Malacia, Manchester Uniteds backup på positionen, er stadig ikke kampdygtig efter en alvorlig knæskade.

 

1 kommentar
  1. Så skal vi også investere i en venstre back til sommer…
    Malacia har ikke overbevist mig (man kunne have sparet pengene og brugt Alvaro Fernandez som backup i stedet for).
    Nu må det være tydeligt at Shaw er for skrøbelig, selvom hans topniveau er fremragende!
    Amass er for ung og uprøvet for nu, men spændende.

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Medie: Shaw ude resten af sæsonen

Næste artikel

Ratcliffe slår fast: »Dette er ikke en finansiel investering«

ANNONCE