Real Madrid-præsident langer ud efter Ed Woodward

Ifølge Real Madrids præsident skyldtes David de Geas mislykkede skifte, Manchester Uniteds nye ledelses mangel på erfaring.

Efter Real Madrid natten til tirsdag mislykkedes med at bringe deres store sommeremne, David de Gea, til Santiago Bernabeu, har der været lidt af et efterspil.

Først offentliggjorde Real Madrid på deres hjemmeside et notat, hvor man beskylder Manchester United for at trække tiden. Dette afvises senere pure af United, der omvendt beskylder Real Madrid for farcen.

Nu har Real Madrids præsident, Florentino Perez, så uddybet sin kritik af Manchester United og særligt Ed Woodward. Det skete på den spanske radiostation Cadena Ser.

– Jeg tror, det de mangler, er erfaring. Der skete også præcis det samme sidste år med Coentrao. Og det skete med Ander Herrera og Athletic Bilbao. De har et nyt hold, og de mangler erfaring. 

– Vi er før gået glip af spillere – Franck Ribery og Patrick Vieira, for eksempel, men hvad der overrasket mig her, er, at nogen, der ønsker at indgå en aftale med os, først påbegynder processen 12 timer før. 

Perez langer dermed ud efter Ed Woodward, som er ham, der står i spidsen for Uniteds nye hold, der skal tage sig af transfersituationen. Det på trods af, at United selv hævdede, at det var Real Madrid, der var lang tid om at påbegynde forhandlingerne, og ville tilføje ændringer i sidste øjeblik.

– Det er den manglende erfaring hos de nye mennesker, der er i spidsen. Vi har arbejdet med dem før (uden problemer, red.) – med Peter Kenyon, David Gill og med Sir Alex Ferguson.

– Vi har stadig et godt forhold til Manchester United, men det her er præcis det samme, der tidligere skete med Coentrao og Herrera, og vi troede, at de ville have lært fra fortidens fejl.

Ikke nok med, at Perez afviser, at Real Madrid skulle have begået fejl, så beskylder han særligt Uniteds nye ledelse for at være langsomme, da først forhandlingerne gik i gang mandag.

– Jeg vil helst ikke skyde skylden på nogen – men det tog otte timer. De kom igennem til TMS kl. 00.00, og vi gjorde det kl. 00.02, så det var for sent.

– Tilbuddet fra dem var til for at få dem til at se godt ud. Det var et bud lavet af folk, som ikke er eksperter på fodboldverdenen.

David de Gea forblev som bekendt i Manchester United, efter Real Madrid afviste at anke sagen hos FIFA. Noget, som Manchester United ellers var klar til.

Køb den nye Manchester United-trøje hos Unisport.dk eller hos Sportmaster.dk 

Forrige artikel

United-kvartet i landsholdsaktion

Næste artikel

United vandt stærkt Martial-kapløb

ANNONCE