Redknapp: Ferdinand er vores

Nyoprykkede QPR har sikret sig en aftale med den nu tidligere United-spiller. Det bekræfter Harry Redknapp.

Siden Rio Ferdinand efter den forgangne sæson bekræftede, at han ikke fik forlænget sin kontrakt hos Manchester United, har rygterne svirret om, at den 35-årige forsvarsklippe var på vej til QPR

Harry Redknapp, der er manager for London-klubben, bræfter nu over for Telegraph Sport, at der ikke bare skulle være noget om snakken, men at aftalen også er så godt som hjemme.

– Rio har sagt ja til at komme til klubben, og vi er håbefulde omkring at få den i hus, når han kommer hjem fra verdensmesterskaberne. Jeg ser ingen problemer med at få det gennemført, og vi vil blive glade for at få det overstået snart.

35-årige Ferdinand ser dermed ud til at kunne ende sin karriere tilbage i fødebyen, hvor han som ungdomsspiller tørnede ud for West Ham. Og på trods af alderen er Redknapp yderst tilfreds med den udsigt.

– Han har været på toppen af vores liste, siden han forlod Manchester United, og han ville give hele stedet et løft med sin kvalitet og erfaring.

Rio Ferdinand nåede at spille 12 år for Manchester United, og er stadig den dyreste engelske forsvarsspiller nogensinde, efter han blev købt af Leeds i 2002 for £30 mio.

 

Forrige artikel

3 tøjmærker kæmper om sponsorat

Næste artikel

Rygte: Di María er 'done deal'

ANNONCE