Rygte: Di María er ‘done deal’

Spanske ‘El Confidencial’ melder, at argentineren skulle være på vej til Manchester United. Real Madrid har i stedet sat sigtekornet efter VM-stjernefrø.

I Real Madrid er tanken om et nyt ‘Galacticos’ for alvor ved at tage form. I hvert fald melder den Madrid-baserede avis El Confidencial, at Florentino Perez er blevet lun på Columbias James Rodriguez, som har overrasket alt og alle ved VM, og i skrivende stund er topscorer i turneringen.

Og Perez skulle angiveligt være så lun på tanken om at skaffe Monaco-spilleren til det spanske, at han er villig til at ofre stjernespilleren Àngel Di María. Ifølge avisen er superagenten Jorge Mendez sat på opgaven, med et salgsskilt i omegnen af 50 mio. euro.

Avisen har forhørt sig hos agenten, der mener, at en aftale med Manchester United er “todo solucionado” – eller så godt som klar – om kantspilleren, der blev kåret til kampens spiller, da Real Madrid i maj vandt Champions League for tiende gang.

Af andre bejlere nævnes Monaco, som dog ikke skulle have samme tiltrækningskraft som United. Også Juventus bliver nævnt, men da den italienske klub ikke kunne skrabe 25 mio. euro sammen til Alexis Sanches, skulle de heller være ikke aktuelle.

Di María har siden 2010 spillet 189 kampe for Real Madrid, hvor det et blevet til 36 mål og 87 oplæg. 

📝 Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.


Forrige artikel

Redknapp: Ferdinand er vores

Næste artikel

Uniteds fysioterapeut siger stop

ANNONCE