Redknapp tror på United i titel-kampen

Wayne Rooney sagen har fyldt en del i den engelske fodboldverden, og da United stadig må undvære stjernen i nogle uger endnu, kan man frygte flere bump på…

Wayne Rooney sagen har fyldt en del i den engelske fodboldverden, og da United stadig må undvære stjernen i nogle uger endnu, kan man frygte flere bump på vejen mod endnu et mesterskab. Der har allerede været nogle stykker i denne sæson, men det betyder ikke det store hvis man spørger Tottenham manager Harry Redknapp.

”De har haft lidt små problemer, først mistede de Rooney med skade, og så de andre problemer de har haft med Rooney. Når han kommer tilbage for fuld kræft, vil de altid være med hvor det sker. De har en fantastisk manager, der hvert år får det bedste ud af dem. Chelsea er vel pt favoritter, men United vil udfordre om titlen, og være med helt fremme er mit bud, ” udtaler Redknapp til Skysport.

Inden morgendagens opgør på Old Trafford, er det 21 år siden Spurs sidst fik fuld gevinst med hjem fra et besøg hos Manchester United. Men på trods af United svingende sæsonstart, ved Redknapp der venter hans hold en vanskelig opgave.

”Det er et svært sted for alle. Hvor mange hold har vundet der? De taber måske en til to hjemmekamp per sæson højest. Vi har andre spillere her hos os nu, som ikke kender til den kedelige rekord vi har heroppe. Det er en ny udfordring for dem”, siger den karismatiske Redknapp.

Forrige artikel

Rygte: United vil have Schweini og Huddlestone

Næste artikel

Kort nyt

ANNONCE