Rygte: United vil have Schweini og Huddlestone

Mange havde set Wesley Sneijder som kommende United-mand, men dette håb led et alvorligt brast, da hollænderen underskrev en ny kontrakt med Inter, som nu…

Mange havde set Wesley Sneijder som kommende United-mand, men dette håb led et alvorligt brast, da hollænderen underskrev en ny kontrakt med Inter, som nu kan gøre krav på hans kvaliteter frem til sommeren 2015.

Men allerede før blækket på Sneijders kontrakt er tørt, er der dukket nye rygter om alternativer til hollænderen.

Således mener Daily Star at vide, at Ferguson nu har kastet sin kærlighed på den tyske mittelfeldspieler, Bastian Schweinsteiger, der for alvor har fået pressen til at slå øjnene op for hans kvaliteter efter et godt VM for “Die Nationalelf”.
Den 26-årige tysker skulle kunne erhverves for den nette sum af £30 mio.

Lidt billigere ville det være at anskaffe Spurs” Tom Huddlestone, som Ferguson skulle have haft et godt øje til det sidste års tid. Det bliver dog ikke med Harry Redknapps gode vilje, selvom United er klar til at sætte Michael Carrick tilbage til London som en del af en handel, der ligger i omegnen af £20 mio.

Så selvom en spiller “melder sig ud” af rygtebørsen, er der to til at tage over. Hvem bliver det? Bastian eller Tom? Deltag i debatten på vores forum.

Forrige artikel

Dårligt nyt: Sneijder forlænger

Næste artikel

Redknapp tror på United i titel-kampen

ANNONCE