Kort nyt

Barcelona er klar til at tilbyde manager Pep Guardiola en langtids kontrakt, for at sætte en stopper for en eventuel overgang til Manchester United. Sir…

Barcelona er klar til at tilbyde manager Pep Guardiola en langtids kontrakt, for at sætte en stopper for en eventuel overgang til Manchester United. Sir Alex Ferguson udtalte i ugens løb, at han godt kunne se Guardiola afløse ham på posten som manager på Old Trafford. Det har fået den katalanske storklub op af stolen.

”Hvis Ferguson tænker den vej (at Guardiola skal erstatte ham, red.) har han fantastisk smag. Men alle ved, hvilke unikke bånd Guardiola har til denne klub. Bånd der rækker langt udover kontrakten. Vi holder ikke noget tilbage for folk, og vi arbejder på et langsigtet projekt sammen”, udtaler Barcelona direktør Andoni Zubizarreta til flere spanske medier.

Edwin van der Sar fylder i dag 40 år. Men selv om han er nået en fremskreden alder, selv for en målmand, tænker han ikke på at stille støvler og handsker på hylden.

I forbindelse med dagens pressemøde forud for Spurs kampen sagde van der Sar, ”Da jeg var yngre, tænkte jeg på at stoppe i midten af 30’erne, men det er meget normalt at tænke sådan som yngre spiller på dette niveau. Det ville have været en oplagt tid at stoppe på, men jeg kom sent i min karriere til United, hvilket måske er grundet til jeg stadig elsker det her.”

United jagter, sammen med Chelsea, City og Arsenal det engelske stortalent Ashley Miller, der for tiden slår sine folder i Gillingham. Den 16-årige angriber er først for nylig kommet ind som fast mand på Gillinghams u-18 hold, men der forventes så store ting af talentet, at United overvejer at hente ham på prøve, inden en eventuel overgang.

”Alle de store kanoner følger ham konstant. Vi ønsker ikke at tabe ham som vi gjorde med Ryan Bertrand og Luke Freeman. Vi vil helst beholde ham, og håber han vil blive i Gillingham, selv om det bliver svært for ham at holde de store hold ude af hovedet”, siger Darren Hare, chef for ungdomsarbejdet i Gillingham.

Ifølge flere engelske aviser, heriblandt The Sun, skulle flere tophold fra De Uafhængige Arabiske Emirater, heriblandt Al Ahly med tidligere Leeds manager David O’Leary som cheftræner, jagte Uniteds grå guld. Avisen skriver, at klubberne i den lille Arabiske stat er klar med lønninger på op til £ 200.000 om ugen, for at lokke Paul Scholes, Gary Neville og Ryan Giggs til, at afslutte karrieren med et år eller to hos dem.

En kilde siger til The Sun,” Ryan er en United legende, og stadig vigtig for holdet. Men han kan, som Scholes og Neville, ikke holde ved for altid. Giggs har flere gange afvist at skifte fra United, men det her er en attraktiv for dem alle, til at slutte i syden med sol og en stor løncheck.”

Forrige artikel

Redknapp tror på United i titel-kampen

Næste artikel

Fokus på Spurs

ANNONCE