Redknapp: Vi er ikke i god nok form

Harry Redknapp mener ikke hans spillere er i god nok form, og frygtede en røvfuld i anden halvleg.

United vandt med 4-0 hjemme mod QPR, i en kamp hvor Di Maria, Blind, Herrera, Mata og co for alvor fandt takterne og viste hvorfor United skal atges alvorligt i denne sæson.

Gæsterne var egentlig nogenlunde med, i hvert fald resultatmæssigt, indtil kort før pausen, men så knækkede filmen indrømmer manager Harry Redknapp.

– Med fem minutter til pause var vi nede med 1-0, og jeg følte at kunne vi komme til pause med den stilling var vi stadig med i kampen. Men så gav vi to mål væk, og var nede med 3-0 ved pausen, selv om Rob Green knap havde en redning.

– Når man er nede med 3-0 ved pausen vil man for alt i verden undgå en sæk på 7-0, det vil være ødelæggende for moralen, sagde Redknapp efter kampen.

Samtidig beklagede den rutinerede manager sig over det han kaldte for “en dårlig pre-season”, og mente ikke spillerne i London-klubben pt er i god nok form.

– Nogle af vores spillere har brug for kampe, de har brug for at komme i form. Men det er svært med landskampspauserne, vi har brug for at samle alle mand og få dem i kampform, sagde Redknapp.

Forrige artikel

Louis van Gaal tilfreds, men vil have mere

Næste artikel

- Forhåbentlig første sejr af mange

ANNONCE