Referat: Stærke Juventus holdt føringen hjem på Old Trafford

Cristiano Ronaldo og co. kunne gå fra banen som sejrsherrer fra topopgøret i gruppe H, efter de tirsdag aften hentede en fortjent 1-0-sejr på Old Trafford

Tirsdag aften bød på topopgør i gruppe H af Champions League, da Manchester United tog imod de forsvarende italienske mestre fra Juventus.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Jose Mourinho havde til lejligheden givet genvalg til samtlige spillere fra lørdagens flotte præstation mod Chelsea, hvor holdet var få sekunder fra at sikre sig sejren på notorisk svære Stamford Bridge.

Selvom den tidligere United-helt Cristiano Ronaldo modtog direkte rødt kort i sin første gruppekamp, betød en lempelse af straffen, at han var blevet klar til dagens opgør, hvor han stod på toppen sammen med Paulo Dybala, der senest scorede tre mod Young Boys.

Og netop Dybala skulle vise sig at være for stor en mundfuld for Mourinhos mandskab, der spillede en første halvleg, der mindede meget om den, man spillede i lørdagens Premier League-kamp. Juventus satte sig således hurtigt på opgøret, og italienerne kom fortjent foran efter 17 minutter.

Cristiano Ronaldo fik vristet sig fri af Luke Shaw i højresiden og lagde et resolut indlæg ind mod Juan Cuadrado, som Chris Smalling blot kunne halvcleare. Bolden havnede derfor hos en umarkeret Dybala, der nemt kunne bringe udeholdet foran på Drømmenes Teater.

Mens United halvhjertet forsøgte at presse på mod halvlegens slutning, var det Juventus, som fortsat var farligst. David de Gea måtte diske op med flere gode redninger, blandt andet efter skud fra Cancelo samt en dobbeltredning på Ronaldos frispark og Matuidis opfølgning, og udeholdet kunne derfor fortjent gå til pause foran med et enkelt mål.

Bedre udtryk kunne ikke forhindre italiensk sejr

Efter pausen virkede Mourinhos tropper – som vi er blevet vant til – mere tændte, end tilfældet var i første halvleg, og det var tydeligt, at spillerne kom på banen for at vise noget vilje og energi.

Alligevel skulle vi frem til det sidste kvarter, før ”de røde djævle” for alvor pressede på. Det var således Cristiano Ronaldo, der havde halvlegens første pågående chance, da han kommer først på et indlæg fra Cuadrado, som tvinger De Gea ud i endnu en flot redning.

Som halvlegen skred frem, pressede hjemmeholdet mere og mere på. Gennem fysik og et vellykket genpres formåede man at fastholde intensiviteten, og det udmønter sig i en flot chance til Paul Pogba med et kvarter tilbage på uret. Franskmanden sparker hårdt mod Wojciech Szczęsnys mål, men polakken bliver reddet af indersiden af stolpen.

Pludselig var det Juventus-spillerne, der virkede trætte, og United, der var opsatte på at komme tilbage i kampen. Man tilkæmper sig flere chancer, som dog ikke for alvor truer Szczęsny i Juventus-målet. Dermed ender opgøret 1-0 til gæsterne.

Juventus er nu klare favoritter i puljen med ni point, mens United halter godt bagefter på andenpladsen med fire point efter tre kampe.

Har du læst vores tips til køb af kampbilletter til Old Trafford? Læs dem her

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

United-bus sad fast i trafikken på vej til Juve-kamp

Næste artikel

Shaw: Vi respekterede dem for meget

Relaterede artikler
Gå til siden

Bruno Fernandes: Vi skal koncentrere os om os selv

Bruno Fernandes gjorde det, på dagens pressemøde, fuldstændig klart, hvad han mener, at han og klubben skal gøre for at komme tilbage til den absolutte top. De skal stoppe med at fokusere på andre.
Gå til siden

Trupnyt: United rejser uden Varane og Maguire

Manchester United-truppen rejser i dag til Cypern forud for kampen i morgen mod Omonia. Kamptruppen består 22 spillere, hvor navne som Varane, Maguire, Wan-Bissaka og Donny van de Beek ikke er iblandt.
ANNONCE
Total
0
Share