Reserve: Charlton – United

United spillede en god første halveg, som blev overskygget af at Bellion brækkede sin højre ankel efter 7 minutter. Rossi bragte United foran med på et…

Rossi bragte United foran med på et flot mål efter 13 minutter, men herefter gik der lidt af tempoet og begge hold så ud til at være tilfredse med at gå til pausen ved stillingen 0-1

Begge hold fortsatte samme stil i de første 10 minutter af anden halveg, men så gik det lige pludseligt stærkt.

David Jones sparkede et frispark fra højre side af banen hårdt indover, og ind over målmanden til 0-2.

I det næste angreb, direkte fra at bolden blev givet op bliver Sam nedlagt i feltet.

Heaton redder dog bolden, men dommeren, Steve Bennet som normalt dømmer Premier League, dømmer omspark da han, forkert, mener Campbell var inde i feltet før der blev skudt.

Sam tager selv straffe nummer to, og sender bolden ned i det modsatte hjørne til 1-2

Nu kunne man så fristes til at tro at Charlton var på vej tilbage ind i kampen, men det gjorde Rossi noget ved 2 minutter efter, da han med et flot sololøb fra baglinjen og tilbage ud, og ind mod straffepletten trykkede af, og vidste at han skal lukkes af meget hurtigt.

En flot skruet bold forbi 2 forsvars spiller og udenom målmanden ned i det lange hjørne, og det stod 1-3

Et kvarter senere får Rossi så chancen for at runde en super aften af med et hattrick da Fox ser hans løb og Rossi header bolden på mål.

Målmanden får pareret med fødderne, men Rossi er hurtigt over bolden igen og sparker bolden hårdt op i netmaskerne.

Med 9 minutter igen får Charlton reduceret til 2-4 men derfra var der ingen tvivl om hvem der skulle løfte FA Reserve Shield.

4 David jones trækker på tværs af feltet og skyder på mål, men får ikke ordentligt ram på den så målmanden kan komme ned uden problemer.

4 Gerard Pique, proffesionelt frispark, da Charlton spiller slipper helt fri

5 Andet grove frispark fra gary fuller, giver også ham et tidligt gult.
Desværre betyder det samtidigt at Bellion ikke kommer op igen, og bliver båret fra banen.

8 Campbell spiller den videre på kanten af feltet, men Eagles kan ikke holde den nede

12 Campbell glider på et indlæg

13 Rossi modtager bolden og bliver hurtigt omringet af 3 forsvars spillere på kanten af feltet. Det eneste rossi har brug for er en lille smule plads, og det får han, så han hugger til den og bolden sidder helt oppe i det lange hjørne

18 Campbell på kanten af feltet, men med 3 forsvars spillere foran sig. han får alligevel sparket på mål men den går forbi.

19 Charlton sparker indover og en anden charlton spille kommer højest. heldigvis får Pique headet væk

32 Skud fra kanten af feltet. Heaton kommer godt ned og holder den.

36 Phil Picken modtager bolden ude ved hjørnet af feltet, tager en dribling og skyder på mål, men bolden går forbi mål

38 Picken frispark ved baglinjen. istedetfor at ligge bolden indover sender han ud til kanten af feltet hvor Fox står klar.
Bolden bliver blokeret og falder næsten til Campbell, som ikke rigtigt kan nå bolden og får kun en tå på. Ingen problemer for Charltons målmand

50 David Jones direkte på frispark fra venstre side af feltet. Bolden går henover Charltons målmand

51 Sam bliver lagt ned lige indenfor i feltet.
Gross snupper bolden nede i højre hjørne, men dommeren beordre det til at blive sparket igen da Campbell er inde i feltet før der bliver sparket.
denne gang tager Sam selv.

Heaton går til samme side men det har Sam læst og sender bolden roligt ind i modsatte side.

53 bolden falder til Thomas i feltet som sparker første gang og tvinger Heaton ud i en super redning

55 Rossi har bolden tæt på baglinjen inde i feltet, han trækker tilbage udaf og ind mod straffe sparks plette, før han sender en skruet bold udenom målmanden og ned i det lange hjørne..

58 Eagles lægger bolden ind over fra højre side, og Rossi kommer først på bolden, men hans hovedstød bliver rettet af og Charltons målmand når lige at få bolden vippet ud til hjørne.

73 Bolden bliver lagt ind til Rossi som har startet sit løb ind i feltet fra Fox. Rossi får hovedet på men Charltons målmand parere med benene. Rossi holder hovedet koldt og får sparket bolden hårdt op i nettaget til sit hattrick og 4-1

76 Skud fra Charlton fra 35 meter, Heaton var ikke helt klar på det, men fik pareret bolden over mål

81 Uniteds forsvar får ikke sparket helt væk på et hjørnespark og bolden bliver sparket hårdt ind mod midten af målet hvor James Walker når at sætte en fod på og dirigere den ind til 4-2

92 Campbell forsøger sig fra 30 meter med et hårdt skud, men lige på målmanden.

United vinder 4-2

United:Tom Heaton, Phil Picken,Paul McShane, Gerard Pique,Paul Tierney, Chris Eagles, David Fox, David Jones Captain, Lee Martin, Giuseppe Rossi