Resume: Et snævert nederlag til ligaens førsteplads

Arsenal snuppede tre point på Old Trafford søndag, hvor et mål af Leandro Trossard var nok til at sikre sejren.

Kampen startede hurtigt. Både Bukayo Saka og Rasmus Højlund forsøgte sig på mål inden for de første fem minutter. Begge hold pressede højt og skabte problemer for hinanden.

United var langt mere stabile med Sofyan Amrabat og Scott McTominay i en tre-mands midtbane sammenlignet med den opstilling, der blev overrumplet af Crystal Palace i mandags. Det lignede dog, at tidligere problemer igen dukkede op, da Arsenal tog føringen.

Casemiro nåede ikke tilbage for at holde linjen, hvilket tillod Kai Havertz at lave et hurtigt dybdeløb. Hans indlæg blev fanget af Trossard, som sikkert sendte bolden i kassen. Her lignede det igen, at Casemiro ikke lagde de nødvendige anstrengelser i for at forsøge at blokere bolden.

Ingen af holdene startede anden halvleg særligt stærkt, og kampen udviklede sig til en rodet og anspændt affære.

Antony og Garnacho forsøgte sig flere gange på mål, men David Raya så ikke ud til at blive spor udfordret i løbet af kampen.

Arsenal mistede Saka til en skade ved de sidste ti minutter, og Andre Onana blev tvunget til at gribe ind for at afværge Declan Rice og et potentielt Wan-Bissaka-selvmål, efter at have afværget et Gabriel Martinelli forsøg kort tid før.

Sejren betyder, at Gunners vender tilbage til toppen af Premier League-tabellen.

Se Arsenals scoring her:

1 kommentar
  1. Tja vi gjorde det bedre end frygtet….

    Men hvad siger det egentlig…

    Tandløse, dog med mere vilje og fight end længe set….er lettet over resultatet, men langt fra tilfreds med kampen.

    Casemiro er skyld i målet, gider ikke løbe med bageste linje frem og gider heller ikke dække op i feltet efter sin store fejl..trist attitude.

Skriv et svar
Forrige artikel

Startopstilling: Flere nye navne med fra start

Næste artikel

Kvindeholdet sikrer sig FA Cuppen: 4-0-sejr over Tottenham

ANNONCE