Resumé: Saksespark og sikker sejr på Goodison Park

Manchester United rejser hjem fra Liverpool med 3 point og masser af selvtillid i bagagen.

Manchester United lagde godt fra start med en scoring i særklasse i kampens 3. minut. Dalot krydsede bolden indover til Garnacho, som gennemførte et vanvittigt saksespark. Efterfølgende var Everton stærke i deres presspil, men der blev lukket godt af for skud af forsvarsspillerne og Onana havde nogle fine redninger også.

I 2. halvleg kom United godt fra land med en straffesparksscoring, som gav både individuel selvtillid til en Rashford, der har været ude af målform, og en god medvind til holdet. Senere fik Bruno Fernandes lavet en rigtig fin assist til Martial, som sendte bolden sikkert over Pickford.

Alt i alt en kamp, der blev eksekveret rigtig flot fra Uniteds side trods den store frygt for at møde et aggressivt Everton-hold ovenpå deres nylige pointreduktion i turneringen.

Kampens resultat:

Everton 0 – 3 Manchester United

0-1: Garnacho (3′)

0-2: Rashford (Str. 56′)

0-3: Martial (75′)

Se kampens mål her:

 

3 kommentarer
 1. Det er godt nok længe siden jeg ikke har bidt negle stort set i hele anden halvleg…dejligt.

  Nu fik vi endelig scoret det uhyre vigtige nr to mål som mere eller mindre “dræbte” kampen og her Everton…

  Men og der er et men, er jeg den eneste der ikke helt kan se en tydelig spillestil..? Hvad vil ETH rent taktisk.?

  Det er åbenlyst at vi er gode i omstillingspillet, men vi skal også kunne dominere med bolden i de fleste kampe….

  Hmm måske skal ETH bare blive siddende på tribunen…😉

  Men god kamp idag, og endeligt fik vi balanceret målscoren, dog kun til 0.

 2. Der er så meget snak om spillestil hele tiden..

  Der er så meget negativisme hele tiden, selv når de vinder… Selv når MU er det mest formstærke hold i ligaen, ses der negativt på det, på en eller anden måde…

  Ja ETH slår både positive og negative rekorder, men en eller anden skal jo slå de negative rekorder på et eller andet tidspunkt, i en klub hvor der har været så mange år med sejre og stabilitet… Alt har jo en ende. En bølgedal, har som sagt både toppe og bunde

  Hold nu op..!

  Find dog “trøst” i det positive..

  Jeg synes ETH gør det bedre/mindst ligeså godt, som de forrige, der har forsøgt sig efter Sir Alex..

  Klopp var altså i Liverpool 3 år, inden han vandt noget, men skabte så også stabilitet og fremtid, på den tiltro han fik.
  Han har dog stadigvæk kun vundet mesterskabet én gang på alle de år..

  Pochettino vinder aldrig noget

  Howe kommer heller ikke til at vinde noget i ny-rige Newcastle

  United kommer aldrig tilbage på sporet, hvis vi skifter manager hvert andet år

  Top 4 er altså ikke enkelttklubs-eje fremover, men en kamp mellem min. 8 hold. Nogen bliver skuffede hvert år … Bare spørg Liverpool og Chelsea..

  Klopp ville have været fyret, hvis han havde været i MU. I hvertfald af de negative, utålmodige fans, som stadigvæk tror at MU har eneret på mesterskaber og top 4

  Prøv lige at gå tilbage til 00/01 sæsonen og se, hvor mange uafgjorte kampe og små sejre der var.. Både i CL, og i PL mod “svage” hold. (der var også store gode sejre, men alligevel).

  Vær nu glad for, at holdet faktisk får sejrene, og måske så holder et clean sheet, også selvom det er mod Luton (som faktisk fik 1-1 mod Liverpool og kun tabte 1-0 til Tottenham) – sejren er sgu vigtigere end spillestilen..

  Hvis MU ender i top 4 i år med fight, små sejre og grimt spil – Er det mon så en fiasko eller en succes, hvis man er MU fan?

  Nok galde fra den glade optimist 😉

 3. OH

  Hvis ikke man tør/vil adressere de negative ting og forsøge at ændre/forbedre dem bliver vi ikke bedre/stærkere som hold.

  At “nøjes” med at glæde os over 3 point på kontoen er ikke “The United way”, Manchester United er en af verden største klubber eller en af dem i hvertfald, og vi skal spille som det.

  Vi køber dyre spillere, stjerner og bruger mange penge på lønninger, vi har år efter år gennemsnitlig flest tilskuere på hjemmebane osv osv…

  Vi er ikke Everton, West Ham, Tottenham eller lignede…vi er United.

  At stille sig tilfreds med middelmådighed er ikke vejen frem.
  Selvfølgelig går det op og ned for klubben, og vi kan ikke forvente at blive mestre hvert år, slet ikke, men vi kan og bør være top 4-6 hvert år, helst være med i kapløbet om titlens helt frem til de sidste afgørende runder..

  Hvis City kan, så kan vi også….tro på det.

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Sammenligning: Hvem scorede det bedste saksespark?

Næste artikel

Garnacho: Jeg kan ikke tro det

ANNONCE