Rio: Forhandlingerne går godt

Rio Ferdinands argumenter for en rekordhøj løn led i går et knæk, da Duncan Ferguson satte forsvarsspilleren på plads i kampen mod Everton. I dag udtaler…

Rio Ferdinands argumenter for en rekordhøj løn led i går et knæk, da Duncan Ferguson satte forsvarsspilleren på plads i kampen mod Everton.

I dag udtaler forsvarsspilleren, som i de seneste par dage er blevet mere og mere upopulær blandt United-fans efter de seneste presseskriverier, at han er overbevist om, at en kontraktforlængelse vil blive en realitet meget snart.

“Jeg er fortsat i forhandlinger, og alle ved, hvad der er sket, da det er blevet meget godt fortalt i pressen.
Forhandlinger bliver ikke afsluttet på en dag. Vi vil forhandle videre og krydse fingre på, at det snart er færdigt,” udtaler forsvarsspilleren til Sky Sports.

Han er blevet meget kritiseret blandt United-fans for at ville kræve en rekordhøj løn fra United, som skulle gøre ham til den bedst betalte forsvarsspiller i Verden. Det har i midlertid ikke kun gjort United-fans arrige, også velgørenhedsforeninger kritiserer Ferdinand og hans agents grådighed.
De skulle angiveligt kræve, at englænderen får 120.000 pund…. om ugen!

“Det viser bare, hvor skør fodbolden er blevet. Vi har ansat fire folk og kører vores organisationen for de samme penge (hans ugeløn, red.) om året.
Det burde sætte det hele i perspektiv. Vi gør et kanont stort stykke arbejde, men hvis vi fik samme beløb om ugen, så vil jeg ikke engang tænke på, hvor stor forskel vi ville kunne gøre. Det er et beløb, vi kun kan drømme om,” udtaler Peter Rycroft fra Lifeshare, som er en organisation, som støtter de hjemløse i Manchester.

En ugeløn på 120.000 pund vil gøre Rio Ferdinand til Uniteds bedstbetalte spiller og samtidig give ham en af de højeste lønninger i England. Ikke engang direktøren i Tesco (den førende supermarkedskæde i England) tjener så meget. På trods af kæden netop har annonceret et overskud på over 20 milliarder kroner.

📝 Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.


Forrige artikel

Sir Bobby: Fergie kan aldrig fyres

Næste artikel

Kenyon: United vil altid være truet af et take-over.

ANNONCE