Rio krydser fingre

Rio Ferdinand håber på, at appelsagen vil falde ud til hans fordel, efter han i mandags fik afleveret sit ønske om appel til FA.

Han blev i december sidste år dømt 8 måneders karantæne plus en klækkelig bøde, efter han den 23. september missede en dopingtest.
Forsvarsspilleren startede på sin karantæne i tirsdags på trods af appeleringen, hvis afgørelse måske først vil komme i marts.

“8 måneder vil være lang tid og jeg vil blive utrolig skuffet, hvis karantænen bliver fastholdt i så lang tid. Men regler er regler og de er til for at blive fulgt.
Af hensyn til at den nu er i retten, så kan jeg ikke kommentere den. Så snart den er definitivt afgjort, så vil jeg kommentere emnet. Indtil da kan jeg kun håbe og krydse mine fingre,” lyder det idag fra forsvarsspilleren, som er i Dubai med førsteholdet.

I dagens udgaver af formiddagsaviserne kan man læse flere historier om Uniteds tur til Dubai, hvor The Mirror bl.a. skriver at flere spillere var i vandland og andre tog på en vild bytur i nattelivet, hvor især Wes Brown skulle have gjort sig uheldigt bemærket og været smidt ud af en bar.

Forrige artikel

Solskjær: Jeg tager det roligt

Næste artikel

Robson henter Wallwork

ANNONCE