Solskjær: Jeg tager det roligt

Ole Gunnar Solskjær nedtonede her til aften rygter om, at nordmanden ville være færdig for denne sæson med den knæskade, som har plaget ham siden efteråret.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Til klubbens officielle hjemmeside slog Solskjær fast:
“Jeg trænede med første holdet i sidste uge og havde planlagt at spille mod Birmingham for reserverne, men Sir Alex anbefalede mig at genoplade mine batterier og tage en uges ferie.
Det er vigtigt for mig, at følge lægernes råd og jeg må være tålmodig og ikke alt for ivrig.
Når det er taget i betragtning, så er alt okey.
Der er ingen grund til, at være for hurtig med genoptræningen, da holdet klarer sig godt i øjeblikket,” kommer det fra Solskjær, som nok ikke har set Uniteds målscore i de sidste 3 kampe.

Saha klarede lægetjekket

Louis Saha ventes desuden at skrive under på sin nye kontrakt hos United på fredag, når Sir Alex Ferguson og resten af Uniteds førstehold vender tilbage fra Dubai.
Franskmanden klarede idag det obligatoriske lægetjek og den eneste der hindrer ham i at skrive under er Sir Alex Ferguson, som skal være med til, at præsentere nyindkøbet.

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Giggs får FA Cup-pris

Næste artikel

Rio krydser fingre

Relaterede artikler
Gå til siden

Bruno Fernandes: Vi skal koncentrere os om os selv

Bruno Fernandes gjorde det, på dagens pressemøde, fuldstændig klart, hvad han mener, at han og klubben skal gøre for at komme tilbage til den absolutte top. De skal stoppe med at fokusere på andre.
Gå til siden

Trupnyt: United rejser uden Varane og Maguire

Manchester United-truppen rejser i dag til Cypern forud for kampen i morgen mod Omonia. Kamptruppen består 22 spillere, hvor navne som Varane, Maguire, Wan-Bissaka og Donny van de Beek ikke er iblandt.
ANNONCE
Total
0
Share