Rio revser Englands defensiv

Rio Ferdinand er rystet over det engelske forsvars præstation mod Uruguay i går aftes.

England er på hælene efter det andet VM-nederlag på stribe i Gruppe D. Og en stor del af skylden for nedsmeltningen skal findes hos forsvaret. 

Så kontakt er meldingen fra den tidligere Manchester United- og landsholdsspiller Rio Ferdinand, der er benhård i sin kritik af den engelske defensiv. 

– Forsvarsspillet var mareridtsagtigt, især ved Uruguays anden scoring. Den kom efter en lang aflevering op ad banen fra målmanden, og fra Englands synspunkt var det barnemad. Man kan ikke lade det ske til et VM, siger Ferdinand til Espn. 

– I en sådan situation lader jeg mig enten falde tilbage for sikre, at der ikke er nogen modstandere mellem målmanden og mig. Ellers angriber jeg bolden og vinder den, fortsætter den 35-årige United-legende. 

Kritiserer Everton-stopper

Især Evertons Phil Jagielka får hårde ord med på vejen af sin landsmand. 

– Phil Jagielka ender i ingenmandsland, fordi han ikke gør nogen af delene, da bolden bliver afrettet på Steven Gerrards hoved, og Suarez begynder at jagte den. Hvis man bliver fanget midt i det hele, er der ingen chance for at komme tilbage, og det er derfor, Jagielka bliver straffet, forklarer Ferdinand. 

Englands VM-drømme afhænger nu af Italien, der skal vinde sine resterende to kampe, hvis Roy Hodgsons mandskab skal have en chance for at gå videre med blot tre point på kontoen – det kræver selvsagt, at England slår Costa Rica i den sidste runde. 

Hvis England bliver detroniseret i gruppespillet, vil det være første gang ved en VM-slutrunde siden 1958. 

Forrige artikel

Vermaelen afviser United-rygte

Næste artikel

Video: Roy Keane fik ret

ANNONCE