Rio sagsøger Channel 4

Den karantæneramte forsvarsspiller vil sagsøge Channel 4 for æreskrænkelse efter de forleden sendte en dokumentar om Rio Ferdinands sexliv. Dokumentaren…

Den karantæneramte forsvarsspiller vil sagsøge Channel 4 for æreskrænkelse efter de forleden sendte en dokumentar om Rio Ferdinands sexliv.

Dokumentaren handlede om 3 engelske landsholdspilelrs sexliv, og her blev der vist klip, hvor Rio Ferdinand angiveligt skulle have deltaget i gruppesex med adskillige piger samt to andre engelske landsholdsspillere.
Ferdinands advokater forsøgte op til udsendelsen at få programmet stoppet, men trak deres protest tilbage efter at have set udsendelsen igennem og konkluderet at Rio Ferdinand ikke var med i den.

Dog blev han nævnt i tv-omtalen af programmet, og Channel 4s advokater insisterede fortsat på at Rio medvirkede i udsendelsen.

På trods af Ferdinand-lejrens afvisning om at Rio skulle have været med, så valgte Channel 4 alligevel at sende klippet i dokumentaren, hvilket nu har fået englænderens advokater til at sagsøge tv-kanalen.

Ferdinand har pudset advokatfirmaet, Schillings, efter Channel 4 og de bekræfter overfor The Guardian at et sagsanlæg er på vej, ikke kun imod tv-kanalen, men også avisen, Daily Star, for deres dækning af tv-programmet.

En talsmand fra Channel 4 udtaler til The Guardian:

“Vi har modtaget et brev fra Mr Ferdinands advokater, men har ikke modtaget noget sagsanlæg. Med henblik på det brev vi har modtaget, så føler vi at anklagen af ubegrundet og vi vil kæmpe imod ethvert sagsanlæg,” udtaler talsmanden fra tv-kanalen.

Forrige artikel

22 mio. kroner taber United på Diego

Næste artikel

Diego: Det hele gik som smurt

ANNONCE