Rio usikker på fremtiden

Den rutinerede forsvarsklippe kan være i gang med sin sidste sæson i Manchester United.

Når indeværende sæson slutter, så ophører Rio Ferdinands kontrakt med Manchester United også. I hvert fald som det ser ud lige nu.

Sir Alex Ferguson mener, at den nu 34-årige forsvarsspiller godt kan fortsætte karrieren i to eller tre år mere. Ferdinand selv er dog splittet omkring fremtiden, fortæller han i et nyt interview med bladet Inside United.

– Det er altid rart at høre manageren sige den slags ting. Men man er nødt til at tage hver uge og måned, som de kommer, siger Rio Ferdinand ifølge metro.co.uk.

Tiden giver svar
Lige nu kan Rio Ferdinand ikke give et konkret svar på, hvordan fremtiden ser ud.

– Det bedste, jeg kan gøre, er at se på det ved juletid og igen til sommer. Se, hvordan jeg har det, og så gå ud fra det, siger han.

– Men at høre manageren sige den slags ting giver helt sikkert noget energi tilbage i kroppen, forklarer Ferdinand.

Sommer uden EM måske en fordel
Sidste sommer måtte Rio Ferdinand se EM-slutrunden fra sit eget hjem, da han ikke blev udtaget til det engelske landshold. Det kan ende med at være en fordel for ham, mener han.

– Jeg har en bedre idé om det hele i december eller januar, når kampene kommer hurtigt efter hinanden i tykke stimer. Det er der, det virkelig rammer dig, og du ved, at det virkelig hårde arbejde for alvor sættes i gang, siger han.

– Da har jeg nok en bedre indikation på, hvor jeg står rent fitnessmæssigt, og hvad det har betydet at have sommeren fri, siger Rio Ferdinand.

Forrige artikel

Nick Powell vinder pris

Næste artikel

Manchester United ignorerer fan-appel

ANNONCE