Rio: Vælg Giggsy

Jose Mourinho er storfavoritten, men står det til Rio Ferdinand, så skal Ryan Giggs være den næste United-manager.

Selv om hollandske Louis van Gaal har kontrakt med United indtil sommeren 2017, virker de fleste medier enige om, at han er færdig på Old Trafford senest til sommer. Spørgsmålet er så blot, hvem der overtager jobbet.

De fleste medier peger på Jose Mourinho, mens også Mauricio Pochettino er begyndt at spille sig ind i kredsen af favoritter. Men står det til Rio Ferdinand, så bør United vælge Ryan Giggs som den kommende manager.

– Jose Mourinho vil være den bedste, hvis man ser kortsigtet på det. Han er en ægte vinder, med fantastiske resultater. Men på den lange bane, ville jeg pege på Ryan Giggs, fordi han kender klubbens filosofi.

– Jeg tror, en stor del af det vil være at give unge spillere chancen. Unge knægte ved, at de i Manchester United kan få chancen, og det skal blive ved fremover. Så uanset hvem der tager over, skal det være et fokusområde, siger Ferdinand i følge Goal.

Rio Ferdinand kender Giggsy særdeles godt, efter at have spillet sammen med waliseren i 12 år i United, hvor det blev til seks titler i ligaen og en enkelt triumf i Champions League. Ferdinand skiftede i 2014 til QPR, inden han i 2015 lagde støvlerne på hylden.

Overvejer du at rejse til Old Trafford? Vi guider dig på vej her

 

Forrige artikel

- Cameron har hvad der skal til

Næste artikel

- Grundigt eftersyn af akademiet

ANNONCE